Jag är hemma!

Jaha blaha så var man hemma igen.

Det är attans vad tiden kan gå fort när den bara vill.

Här har man ju suttit länge länge och tänkt "om 4 veckor är det Kreta, om 3 veckor är det Kreta, om 2 veckor är det Kreta, om 1 vecka är det Kreta" och så plopp är det över. Mystiskt värre.

 

Men roligt hade vi i alla fall, åtminstone jag. Grejer man kommer komma ihåg, på gott och ont är ju att:
* Jag och tegle fick varsin bögbeundrare där nere. Tegle fick en dansk som antingen var lite smått förståndshandikappad eller konstant kanonfull, och jag fick en göteborgare (alla heter Glenn i Götebooorg) i linne som ville dansa lite väääl intimt på dansgolvet. Blä.
* Jag dansade (hör och häpna) hela natten lång. Alla som känner mig bara en liten smula VET att jag inte tkr om att dansa till sådant disco-dunk-trams, men en natt fick jag i mig alldeles för mkt dricka och sen dansa jag längre än någon annan. Alla gick hem men jag vägrade lämna dansgolvet och fick ensam knata hem på morgonen. Måste vatt en syn där jag stod och shaka röven ensam. Usch ja.
*Splendid hade kommit på den fenomenala ideén att alla tjejer som dansa på bardisken fick gratis shots. Jag och Tegle tacka och buga ena natten där vi satt väl placerade och begrunda (se men inte röra)? utsikten. Mysigt.
*Vi hittade norrlänningar där nere att festa med. Dem pratar kul. Ganska obegripligt, men kul.
*Vi hittade en alldeles fenomenalt grym rock´n´roll bar där nere som lirade Doors, Creedence osv. Jag är så tacksam över dess existens.
*Och på den baren träffade vi Allan Svennson (ni vet farsan i Svensson, Svensson). Vilken lirare. Fast han var nog halvglad över att vi kom och störde. Men life is life Allan!
*Jag ena dagen var helt fakkin slut. Gick upp på morgonen och höll en liten kräk-ceremoni i fyra delar på toaletten. Sen låg jag och yrade och prata för mig själv. Typ. Sen kom dock Jensen och gav mig en brödbit att tugga på. Då kände jag mig som en galärslav som levde på vatten och bröd. Omysigt. Fast dem var allt bra på att ro galärslavarna. Dem kanske kunde ha tävlat i OS för Sverige? Intressant tanke (egentligen inte).
*Var i helvete fanns min entrecote? For fakk säjk Kreta.
*Det var underbara vågor på stranden ena dagen att plaska i. Förvisso lite smått otäckt när en kvinna sögs ut med strömmarna, men då fick ju strandvakterna leka Baywatch och springa ner i sina små tajta röda badbyxor och hämta in henne. Och det ser ju i alla fall kul ut att göra.
*Myrkriget fortsatte där nere. Tydligen hade myrorna här hemma i trädgården haft kontakt med sina myriga vänner på Kreta. För så fort man lämnade lite melon ute på balkongen så kom dem patrullerandes och ville vara med och softa. "Fakk heller" sade jag och slog ihjäl dem. I rock.

Massa annat med förståss. Men orkar inte skriva.

Ack min käre August *visslande*

Nu är man dock hemma och det är dags att bli seriös. Det känns inte så kul. Jag tycker det verkar tråkigt att bara jobba hela tiden. När man ska man ha tid att lattja!

Annat som är tråkigt är MFF. Det är så fruktansvärt bedrövligt att för tredje året i rad vara avhängda från guldstriden innan sista omgångarna. Men vad ska man förvänta sig med en stockholmare som tränare. Seriöst, om Åkeby stannar kvar tills nästa år vet jag inte vad jag gör. Han måste vara den sämsta tränaren någonsin. Avgå din jävla brandman!

Jag läser en fruktansvärt bra bok. Det tråkiga är att jag läser så mkt att den snart är slut.
Men life is life.

Jag skickade förresten kort från Kreta (jag är så generös av mig). Har någon fått ngt kort från mig? Rapportera i så fall.

Vem läser egentligen denna bloggen? Ngt för Sifo att undersöka.

Sen jag kommit hem från Kreta har jag läst, sovit, ätit all mat förutom pommes typ, läst igen, sovit och kollat friidrott-Vm på TV. Det är mykke skoj. Hejar på alal svenskar (förutom hon stora som kastar tallrikar)
Jag såg ngt försöksheat på 3000meter hinder. Jag hittade en liten kul gubbe att heja på. ?Heja du, Heja du? skrek jag och vifta med disktrasan här hemma. Men han kom sist. Typiskt. Hade jag legat sist hade jag väntat in dem andra ett varv och sen lagt krokben på alla och sen ensam löpt in i mål!
Jag är så smart.

Trött är jag också. Jag ska sova.

Ha det bra kamrater. Vi ses alltid.


(Bilder från Kreta lär dyka upp på sidan, vänta och se)  

Trädgårdskriget!

Egentligen borde jag sova nu. Men vad tråkigt livet vore om man gjorde allt som man egentligen borde, eller hur?

 

Förra veckan var jag i Stökhålm och röjde. Museum, Gröna Lund, Konfirmation hann jag bl.a med. Och köpte en heeet The Doors tröja, sehr gutt på det!

Ända sega med resan var hemresan då vi hamnade på ett gammalt skröpligt hostande tåg som skaka sig långsamt neråt mot Malmö. Lång tid tog det och svettigt var det, och tåget skrävla och drävla (finns det ordet?) konstant. Omysigt!

Men till sist kom jag hem och kunde sova tills idag då jag åkte till Halmstad och såg MFF spöa HBK.

Fakkin lovely!

 

"Men du, vi kan väl träffas på Böööörger King"

 

Här hemma rasar förresten trädgårdskriget vidare.

Kriget står mellan två stormakter på Baldringeg 92:

Äääntån och myrorna.

Det hela började egentligen i Småland när jag som 4åring satte mig i en myrstack. Naken.

Det var inte skönt, varken för mig eller myrorna.

Sen dess har vi krigat.

Hittills har jag kört stampa-ihjäl-kräken strategin. Den är enkel och effektiv. Myrorna tycks försöka sig på någon kaos-strategi som går ut på att springa än hit och dit på sina små ben.

Förra veckan tog kriget dock en vändning då jag satte in kemikaliska vapen i form av det nya myrgiftet.

De små liven har ingen chans! Heja mig.

 

På lördag bär det av till Kreta. Glassigt värre!


Jag tycker förresten att Susie är döläcker i sin ny hårfärg. 
 

Letar lite jobb på ams platsbank.

Varför finns där inga roliga jobb?

Typ trollkarl, riddare, pirat, tennisdomare, prat-röst på bussarna (ni vet sån som säger "Nästa Gustaf Adolfs torg", det hade jag kunnat göra), olé-pojke etc.

Sånt vill jag bli men hittar inga sådana annonser. Typiskt.

 

Ibland när jag sitter vid datorn och tänker blir jag så ledsen.

Det finns så många människor som mår dåligt. Det är hemskt.

Varför kan bara inte alla få vara friska och glada?

Jag hatar att det inte kan få vara så.

 

Själv mår jag som vanligt bra. Jag har sådan tur som kan känna det så.

 

Imorrn är det en ny skön dag att leva. Vet inte vad som ska göras, men säkerligen blir det roligt. Troligen träffa Fliiin, naaajs!
Samt döda myror och läsa Belgarath Besvärjaren - mysig bok.
Och lyssna på Creedence och Doors med.

Jaja, det var väl allt dårå. Sorry, men orkar inte skriva mer. Just nu.
Kjamiz!

   

   









Ack min käre August *visslande*

(Ni trodde väl inte jag glömt?)


RSS 2.0