Afrika

Skepp o hoj!

Idag körde jag ut med pappa på Hedbergs. Han skulle lämna några däck men eftersom han sträckt ryggen fick jag följa med och bära. Kände mig väldigt manlig där jag gick med däcken. Efter det åkte jag hem och drack saft. All känsla av manlighet försvann.

Nu tittar jag på EM i friidrott och som vanligt så har Thörnblad problem i höjd. Visserligen är det en skada som ställer till det denna gång, men känns ändå typiskt att det sker med just Thörnblad. Han får aldrig till det på de stora mästerskapen (inomhus räknas inte).

Ack min käre August *visslande*

För övrigt är Thörnblad en fjant. Hur fan kan man va uppväxt i Lund men hålla på Götet i fotboll?

Jag får alltid tid hos tandläkaren när jag inte kan. Det är fanimej en konspiration på G. Någon vill inte att jag ska ha hela tänder. Elakt!

Är inte Tom Cruise rätt slut som skådespelare?

Nej nu ska jag göra annat. Olé!



Ibland saknar jag min små afrikanska vänner så otroligt mkt!

Ugh!

Tja du!

Idag kom jag på att juli snart är slut. Det tkr inte jag är bra. Visserligen är jag ledig hela augusti med så e inte någon panik så, men känns ändå trist att sommaren gått så fort. Eller hur?!
Tycker att sommarmånaderna borde vara dubbelt så långa som övriga månader.

Var och badade med Elias idag på Ribban. Var väldigt lugnt där idag (förutom när en kille slängde i en cykel i vattnet av någon oförklarlig anledning). Tyst och öde, ja nästan som i en skräckfilm ett tag. Hade jag vatt med i en sådan hade jag låtsas vara tjej för det är alltid en tjej som överlever. Diskriminerande.

Ack min käre August *visslande*

Kul liten fest i Olofs brorsas lägenhet igår för övrigt. Dock lite trist att jag tappade bort allihopa på Gustaf på hemvägen. Istället träffa jag på en ryss. Han kunde varken engelska eller svenska och jag eftersom mina ryskakunskaper är ganska begränsade, så slutade det med att vi stod och visslade tillsammans på ryska nationalsången (som måste vara den mäktigaste av alla nationalsånger?!)
Därefter snackade vi lite fotboll. Dvs den ena av oss sa en spelare eller ett lag och så fick den andre göra tummen upp om han gilla och tummen ner om han inte gilla. Ska jag vara ärlig var det nog inte en helt givande konversation, men man måste hålla sig på god fot med the russians.

På tal om fotboll så vad sägs om denna, något udda, målgesten?
På ett sätt lite töntigt men på ett sätt jäkligt kul.



He ha hj ho

Hej och hå!

Jag har nog aldrig, i vuxen ålder, badat så mkt som i år. Lovely!

Idag blev jag på ett väldans ommöbleringshumör. Jag kände att jag var tvungen att möblera om någonting och det på momangen. Jag var lite lockad av att möblera om nedanvåningen på ett väldigt udda sätt. Du vet, tvn vänd mot väggen, soffan upp o ner, stolar på bordet på hyllan på garderoberna på cdn. Det hade förvisso inte vatt en så praktisk ommöblering men en kul sådan.
Dock ansåg jag att risken skulle vara hyfsat stor att mamma o pappa vid synen av mitt initiativ också skulle bli sugna på att ommöblera något och då framförallt min näsa. Så jag avstod och gick på det andra alternativet, dvs. möblera om mitt sovrum.
Det är egentligen halvt trist och möblera om på det rummet för finns inte så mkt och göra annorlunda från förr. Men fick i alla fall lite gjort och känner mig nöjd. Fick slänga ut en bokhylla, ta in en fåtölj, möblera om allting i båda bokhyllorna och lite annat. Nu är det väldigt fint i sovrummet, däremot är mitt tv-rum i kaos för där slängde jag in allting som inte passade in i mitt nya sovrum.
Sisådär 100000 böcker bl.a.
Kanske dags och ordna en loppmarknad och sälja av lite?
Vinsten går till välgörande ändamål, dvs nya LP-skivor till mig. 

Ack min käre August *visslande*

Vet ni, ibland undrar jag hur folk slåss.
Inte för att jag är någon expert på området. Faktum är att jag inte har varit slagsmål sedan i typ trean då jag hade en livlig batalj med Måns i parken (jag vann). Efter den storartade och glamorösa segern drog jag mig tillbaka från boxningsscenen som obesegrad mästare. En gång champ, alltid champ!
Men ja, i alla fall så läser jag ibland om när typ fotbollshuliganer eller gäng brakar samman och de står att de "slogs vilt i flera minuter men ingen skadades".
Hur faen slåss man i flera minuter utan att någon skadar sig? Vi snackar ändå om killar som gör det här ofta och därmed borde vara hyfsade i alla fall (inte i klass med mig förvisso men ändå).
Slåss dem med kuddar? Eller vad?
Har vi någon slagsmålsexpert bland er läsare? Var inte blyga nu.

Prutt.

Yäs yäs

Tja tja tja!

Visst är det underbart med sommar?

Senaste veckorna har standarden på livet varit väldigt hög tkr jag.
Många trevliga fester, LP-kvällar på altanen och utgångar med både gammalt och nytt folk förgyller vardagen.
I torsdes var t.ex. två tjejer från Göteborg nere för ett litet besök. Träffade dem ute när jag var uppe och hälsa på Jäjkåp senast och lovade dem då att om de kom till Malmö skulle jag ta täten och visa dem runt.
Blev en jättekul kväll som börja på Steakhouse på Lilla och sedan fortsatte via Mello Yello till Etagé (där två killar flörtade med mig, vad sände jag ut för signaler egentligen?!). Efter stängning på Etagé blev det Orvars Korvar och sen var det tänkt att det skulle bli hemgång men då blev jag och flickorna uppbjudna på lite vin och öl hos en kille som bodde i närheten så då styrdes skeppet dit istället. Därefter blev det dock hemgång för en trött Anton.
Men riktigt trevlig kväll med riktigt trevliga flickor!



Igår var det först fest hemma hos Jensen då hans brorsa fyllde år. Därefter utgång till Lilla Torg där vi skulle försöka hitta sittplats åt alla 15 som var med, vilket givetvis var omöjligt. Till slut tröttnade jag på det hela och drog med en kille som hette Carl till Fridays där vi först träffade några nya trevliga tjejer och därefter träffade ännu trevligare tjejer i form av Lina, Emelie & Lii. Carl försökte dra med mig till skeppsbron men jag tyckte McDonalds med Lina och Emelie lät bättre innan det blev hemfärd!

Ack min käre August *visslande*

Idag har jag först varit och hälsat på Eric och därefter jobbat med Elias.
Och imorrn är det ny vecka. Tror den kommer bli jävligt skoj.
Vet i och för sig inte alls vad jag ska göra, förutom jobb ons & fre, men ngnting lattjigt dyker nog upp. Annars får jag skapa det själv :)

Btw: som en stolt lillebror till en ashet syrra måste jag lite skrytsamt påpeka att när Slitz i senaste numret listar Sveriges 100 sexigaste kvinnor så kommer min syrra på en sjundeplats. Finns säkert någon tråkig typ som läser detta som sitter och säger "men Slitz är ju ingen vettig tidning" och jag håller med. Hade den varit vettig hade givetvis syrran kommit etta. Men men, sjua är ju inte så pjåkigt det heller. Grattis Syrran. Po dem so de bloar...



Nej nu ska jag gå och lyssna på LP.
Blir nog Lennon ikväll. Eller kanske lite Four Tops?



Olé alé!


2010

Ehh tja!

  
  

Ack min käre August *visslande*

  
  

SOMMAR!


Men först, en POMMAC!

Tja!

Osså var man hemma igen efter en liten spontantrip till Götelajabörj.
Jakob ringde i söndes och frågade om jag inte kunde komma upp och hälsa på eftersom han var ledig såväl måndag som tisdag. Så jag tänkte att det säkert kunde vara lite lattjo där med så jag åkte upp i måndes och hem idag. Två riktigt bra dar.
I måndes kom jag upp runt 6 och då åkte vi bara hem och dumpade min väska i lägenheten och sen drog vi ner på en pub inne vid avenyn och käka lite och såg på Brasilien-Chile med några av Jäjkåps polers.
Därefter fortsatte vi in till Berså och måndagsklubben. Riktigt kul faktisk där höjdpunkten var att jag lyckades få alla vi pratade med att tro att Jakob var gift. Så när han stod och flörta med en tjej sa hon bara:
"Asså tyvärr, jag kan inte göra något med dig när jag vet att du har en underbar fru som väntar på dig hemma".
Jakob bara:
"Ehhh va?????"
HA!

Ack min käre August *visslande*

I tisdes drog vi i oss vätskeersättning det första vi gjorde för att hitta balansen igen. Därefter ut på Saltholmen eftersom det var stekarväder. Blev lite bad och sol och sedan hemåt för att se Paraguay-Japan i lägenheten. Därefter ner på Oleary´s och käk och mer fotboll med Rickard (som beställde in en 400g köttabit, jävlar mkt kött det). Kvällen avslutades med en liten tur till såväl pub som klubb med några tjejkompisar till Jakob.



Idag en runda i stan och sedan hemresa.
Men först, en POMMAC!!!

Imorrn ska jag checka lägenhet. Olé alé!

Ps. Pic nic

RSS 2.0