Oscars.

Jaha så var då ytterliggare en Oscars-natt avklarad. Nyss hemkommen.
Trött.
Hungrig.
Efter förra årets splittring kunde vi i år återuppta traditionen och samlas hos monsieur Robér igen. Sehr gutt!
Rätt bra gala i år, klart bättre än förra året, som inte höll särskilt hög klass.
Största glädjeämnet helt klart att Martin Scorsese ÄNTLIGEN fick sin Oscar. The Departed blev allmänt galans huvudvinnare med 4priser. Är osäker på om det var rätt eller ej, har inte sett dem andra.
Men The Departed är bra... helt klart!

Betting som vanligt och i år blev resultatet:
1. Albert (bästa resultatet någonsin?)
2. Kajsa
3. Äääntån (Leve MIG)
4. Robban & Trille
5. Jonte
6. Oskar

Ack min käre August *visslande*

Idag är jag förresten ledig, och det är nog tur det, för inte hade jag orkat stå och dela ut tidningar just nu.
Hade kanske kunnat sätta en lapp:
"Pallar inte dela ut idag, ta tidning ur stället istället era lata jävlar"

Milan vann igår. 1-0. Ambrosini avgjorde i slutet. Igen!
Underbara Milan!
Och om bara lite mer än en månad börjar fotbollsallsvenskan...

Ibland känns det oerhört bra att leva!

Klassiskt inlägg.

Tänkte bara lägga upp ett klassisk inlägg från Gnagarforum år 2001, strax efter det att Zlatan Ibrahimovic sålts från Malmö FF till FC Ajax för över 80miljoner kronor.

(Underbar humor för oss som begriper fotboll, tämligen värdelöst för er övriga)

”Folk verkar irritera sig på att det diskuteras mycket Zlatan Ibrahimovic fär på Gnagarforum. Själv tycker jag att det är helt och fullt berättigat. Den här affären begränsar sig inte bara till Malmö FF utan den påverkar hela Fotbollsverige, däribland AIK. Ska man värdera spelarna efter samma mall som ZI så har AIK en trupp värd över en miljard, det vågar jag påstå. Det är väldigt intressant att se hur MFFarna hoppar ut ur sina garderober och vågar visa ansiktet. Personer som eidevall får mig bara att skratta. Han påstår alltså att ZI har potential att bli en av hela världens bästa spelare!! Jag har faktiskt sett ZI i aktion, och jag kan med bestämdhet säga att han inte är ett dugg bättre än den friske Stefan Ishizaki. Att han värderar KC till 10 miljoner ser jag som inget annat än ett skämt! Inte ens med värderingarna innan torsdagen hade man kunnat värdera honom till det. Snarare 20-30 miljoner. Kalle är ung, 24 år, och lika mycket en talang som ZI med skillnaden att KC verkar ha kunnat etablera sig i landslaget. Gör han succé i landslaget är det nog stor risk att även han försvinner till sommaren, men om han säljs till ett pris under 50 miljoner kronor kommer jag att personligen ta ett snack med Stefan Söderberg. Dock inte som en galning ;o)
Oavsett vad fanatiska MFFare anser så är inte Zlatan Ibrahimovic en tillräckligt bra fotbollspelare eller besittande en sådan talang att det motiver de summor som det talas om nu, iaf inte med de värderingar som gällde innan. Om detta är de nya spelreglerna så har vi ett antal spelare som kan gå utomlands för summor över 40 miljoner. Självklart är det inget självändamål att sälja spelare, men det är ett mkt bra sätt att få in stora pengar och det verkar som att det är vad som behövs för att hålla en skuta på rätt köl. Jag behåller hellre Stefan Ishizaki i fem år till än säljer honom nu för 60 miljoner. Stefan har talang, en mycket stor sådan, och jag tror att han kommer kunna föra AIK till höga höjder, någon gång i framtiden.”

Zlatan lirar idag i Inter, och rankas i nuläget som en av världens bästa anfallare.
Ishizaki lirar i Elfsborg.
Kalle Corneliusson i Landskrona BOIS...

HAJK!!!!

82252-3

Haha, ngn som kom ihåg dem här barnen?
http://www.flashback.info/showthread.php?s=0f996a9183363ba9dce4b95a19209472&t=386533
Kom in på det forumet och det väckte gamla minnen till liv.
Haha vilka jävla miffo-ungar.
Typ det roligaste var att det hela skulle se spontant ut men var sjukligt fejkat.
Typ barn som kasta boll 10cm ifrån varandra. Så jävla hett.
Sök på HAJK på youtube och se det klippet med alla barnen.
Kolla särskilt in den lille indiska tjejen som står till vänster i bild, hahahahaha vad faen gör hon där?
Snacka om felplacerad.
Lyssna även att när våra "coola" vänner här uppe på bilden kommer in i bild så hör man ett fett falsk skrik som jag är övertygad kommer från tjockisen. Underbart.

Ska sägas att dem gjorde om detta outrot något år senare, så i slutet av min "´HAJK-karriär" så var det andra barn, lika mobbade förståss, som sjöng med Sven-Ingvar killarna.

Oj oj HAJK var grejer det.
Var det förresten ngn som hade HAJK-boken?
Ha, den vill jag ha tag i isådana fall. Fylld med bra grejer ju, typ hur man gör en säckpipa av plastpåse, plaströr och en blockflöjt :D
Måste jag prova.

Nu ska jag gå iväg och drömma om HAJK. Hett!

Jag är så glad, för jag är nöjd.

Just nu sitter jag här och är jäkligt nöjd och glad ska ni veta.
Har ikväll lyckats få tag på en biljett till Roger Waters i Globen den 27/4. Right on.
Thats feels jävla bra! Ska bli sjukt soft.
Som Anders Lundin hade uttryck det:
"Jag är så glad, för jag är nöjd. Det är så bra som det är för jag är nöjd."
Bara så ni vet.

Ikväll var Robban här. Det var soft. Vi lirade Guitar Hero. That is a fakkin grymt spel.
Bara så ni vet.

Igår fick jag för första gången i år se MFF. DET var verkligen underbart bra. Fast som vanligt var det fruktansvärt ohyggligt kallt på Heleneholm ip. Men det hör till träningsmatcherna i februari.
I år blir det guld! Det är sånt man känner på sig.
Jag är så nöjd.

Ack min käre August *visslande*

Imorrn ska jag jobba, det är jag mindre nöjd med. Eller imorrn blir de nog lugnt, men sen på onsdag och torsdag (på tisdag och fredag är jag ledig, HURRA för det) ska de bli sviiiiinkallt, och jag avskyr att stå och frysa. Men life is life. Oavsett vad... nästan...
Det man dock lär sig när man står ute sådana kalla mornar är att den personen som myntade uttrycket "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" inte hade en jävla aning vad han snackade om!


I lördes såg jag Melodifestivalen, eller jag såg inget, eftersom Mickes tv är gay och lägger av då och då, men jag hörde på låtarna.
Över 3000 låtar skickas in till den tävlingen varje år. En berättigad fråga är då:
Hur jävla dåliga måste inte dem låtarna vara?
För jag menar, dem flesta av dem låtarna som kommer med är ju totalt värdelösa, och då ska dem ändå vara det bästa av det bästa. Gay!

Jag tror jag ska ställa upp nästa år.
"Melodifestivals-Anton testar badbollar"
"Melodifestivals-Anton går mot rött, polisen rasar"
"Melodifestivals-Antons vilda natt i Ångermanland"
"Jessica Alba: Jag väntar Melodifestivals-Antons barn"
Hett.

Nu ska jag gå och sova. Imorrn ska jag upp 05.45. Tjo vad skoj det ska bli!

Imorrn kommer en bild på HAJK-barnen. Ni vet, dem mobbade barnen som stod i bakgrunden och mimade till "Sooooooommar, sommar och sol" låten i HAJK förr i tiden.
Missa inte det. Lova.

Puss!


Jobbet, hjärtan och en film som får mig att må dåligt

En dag på jobbet!

Min väg till jobbet är ganska kort. Det är därför jag är där så ofta.
Hade jag haft längre hade jag inte gått dit alls.
Det hela börjar med att klockan ringer 05.40, vilket innebär att jag tänker "aha, jag kan ju sova lite till" och somnar om och vaknar en halvtimme senare. Då klagar jag lite tyst för mig själv över hur jobbigt jag har det¨. "Jobb? Idag igen? Åhhh aj aj jag har det inte lätt jag"
Sedan går jag upp och klär på mig 1000lager av kläder för att utstå kylan.
(Nej, Susie jag vet att ni har det kallare, men det räknas inte, för ni har det omänskligt kallt i norr)
Sedan knatar jag glatt (nåja) till busshållplatsen, och kommer dit runt 06.32 och ser då att bussen redan är på plats och pumpar ut avgaser.
"Att springa eller inte springa, det är frågan".
Det blir alltid till att inte springa, vilket jag ångrar halvt när jag står och huttrar och väntar på nästa buss i mörkret. Allvarligt talat, varför kan inte solen orka upp sig en timme tidigare? Det tvingas ju vi till.
Jag kommer till Gustav 07.00, sicken tajming jag har alltså.
Först hämtar jag kärran där tidningsfanskapet ligger. Samtidigt har jag och Zlatan (inte Ibrahimovic för alla som tvekar) vårt dagliga samtal.
"Hej"
"Hur moer du?"
"Alla tiders, själv?"
"Jae, myket brao"
Givande...
(fortsättning följer)

Ack min käre August *visslande*

Imorrn är det alla hjärtans dag. Det jag inte förstår är varför vi ska köpa massa gåvor och grejs till våra flickvänner/pojkvänner/fruar/män/ kk eller vad faen man nu har (vissa kanske till och med har alla dem).
Det heter ju alla hjärtans dag. Alltså våra hjärtans dag.
Det borde vi ju fira genom att typ gå ut och springa eller dricka ett glass rött vin eller göra något annat som är bra för hjärtat.
På alla partners dag kan vi ge gåvor till våra partner...

Idag har jag tänkt en massa, oj vad jag har tänkt! Jag har tänkt så mycket att det inte är klokt när jag tänker efter. Och det är inte klokt när jag inte tänker efter med. Det ni!

Jag har även sett på Plutonen. Det är den enda filmen som jag ser om och om igen trots att jag mår riktigt dåligt varje gång jag ser den. För det är verkligen så, jag vet om på förhand att jag kommer må dåligt när jag ser den, men kan ändå inte låta bli.
Den är så jäkla bra, och hemsk!

Något som inte är hemskt men hysteriskt roligt är Oggy och kackerlackorna, och det ska jag gå och se nu.
Fridens Liljor!

Kom an bara!

Jaha, så var det söndag kväll igen.
Vet ni, jag tycker att söndagkvällar är olustiga, eftersom man hela tiden har vetskapen om att imorrn är det måndag och ny fakkin jubbevecka.
Jag har lite halvt om halvt ångest för jobb imorrn. Det är ju fan svinigt kallt ute, jag står och fryser vaaaarje dag, och det är tokgay ska jag säga er.
(Nu blev jag precis utskrattad av Susie på msn för att jag klagar på våran kyla. Hon bor i Östersund, vilket typ ligger långt långt långt uppe i norr i ödmarken och där är det ungefär 1000 minusgrader nu, så det är klart, i jämförelse med det vädret är här ju varmt, men sådana jämförelser är gay)

Denna helgen har för övrigt vatt bra.
Det bästa är helt klart att jag, brorsan och Robban har köpt biljetter till Aerosmith den 6e juni i Randers.
Dem lär äga på scen.
"Duuuuude looks like a laaaaaady"

Ack min käre August *visslande*

Nu ska jag bara köpa till The Who, som lirar i Stökhålm i sommar med!
Och framförallt måste jag få tag på biljett till Roger Waters i Globen 27/4. Oh vad jag vill, vill, vill!
Det är ju så nära jag kommer till att få se Pink Floyd live!
Tänk om man växt upp på 60/70-talet istället. Herrejävlar...
The Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath, Deep Purple, Queen, The Clash, The Ramones
osv osv osv
Jämför dem med dagens.
Pink Floyd vs Justin Timberlake
The Clash vs 50Cent
The Doors vs Jimmy Jansson
HA! HA! HA!

(Antons filosofiska stund kommer ej idag. Mer info inom kort)

Idag har jag återigen sett Speedy Gonzalez. Jag tröttnar aldrig på den.

"Din äckliga lilla mus. Ja, jag ska slita sönder dig"

Oj vad rastlös jag blev helt plötsligt. Promenad någon?
Eller nej promenad är ingen bra idé, för då fryser man bara ihjäl, och det verkar inte kul tycker jag.
Jag tror jag ska skaffa några gasol-värmare att ha  jag står och delar ut tidningar...
typiskt, tradera hade inga bra och billiga gasolvärmare. Vad gay!

Näej, jag orkar inte skriva mer. Tv:n kallar. Eller så är det ren inbillning, men tyckte faktiskt den viska tyst "Psst, Anton, kom hit vettja"

Imorrn eller någon annan dag ska jag skriva en redovisning om hur en vanlig dag i mitt liv går till.
Missa inte det. Lova!

Bajs!


Tisdag återigeeeen!

Jaha, så  var det tisdag igen, det går ju ganska snabbt framåt detta.
Händer det mkt då?
Ärligt talat nej, livet går en rätt stilla gång för tillfället och jag finner det både tillfredsställande och irriterande! Life is life som det brukar sägas...

Ibland märker jag hur olika jag och vissa av mina vänner är. Många av dem är redan så fakkin karriärmedvetna på något sätt. Dem planerar redan sin framtid, det är heavy shit.
För våran framtid är av den seriösa sorten, den riktiga.
Inte "jag-vill-bli-en-av-de-coola" framtid utan "detta-ska-jag-arbeta-med-resten-av-mitt-liv" framtid.
Det är tungt!
Jag planerar inte alls någon seriös framtid. Att bestämma vad jag ska bli när jag blir stor och vuxen väntar jag med tills jag faktiskt är stor och vuxen.
Jag är förvisso 20år, och därmed per definition vuxen, men oj vad fel det är i verkligheten!
För jag är fortfarande en liten pojke inombords, glöm aldrig det. Och det vill jag fortsätta vara ett tag till.
Jag har hela mitt liv kvar sedan att vara vuxen, men att vara barn, att vara ungdom, att vara oansvarig, ja det funkar bara ett par år till! Så det ska jag njuta av.
Har dessutom märkt att många av mina vänner förmodligen ska jobba stora delar av sommaren.
Det ska då inte jag!!!
Sommaren är till för att vara ledig, att skutta runt överallt och slöa lite sådär lagom. Att vara fri och spontan och göra massa roliga och dumma saker. Life is life lixom!
Att jobba på sommaren är gay! Åtminstone för det mesta...

Ack min käre August *visslande*

Idag såg jag på Speedy Gonzalez.
Haha vilken sinnessjukt rolig film.
Speedy vs. den stora kissekatten (som läspar något enormt) är tidernas kamp!
"Arriva, arriva"- EL GATO LOCO!

Kvällens låt? Jadu, det får bli Pink Floyd - Comfortably Numb.
Ha de, ha de!

PS. Oj,vad seriöst detta inlägget blev på något sätt, där ser man hur det kan gå!

Skepp ohoj!

Ave (sträcker handen i romersk hälsning)
För övrigt: fasicken vad helgjuten romarnas hälsning var, synd att herr Adolf tvunget skulle sabba den.

Idag hände det en kul grej på jobbet. Någon hade glömt en svart väska där vid busshållplatserna på Gustaf (där jag står varje dag och ler lite sött och sträcker ut handen och säger "fakkin punkt.se"). Den sanna svenska rädslan spreds sig hos vissa personer som ringde till polisen och sa att det fanns en misstänkt bombväska på Gustaf. (Ha, vilket terrormål)
Jag hoppades innerligt att dem skulle komma och spärra av hela torget ett par dagar framåt så att jag skulle slippa jobba, men icke sa nicke. Istället kom det en ynka liten utmobbad polisbil som undersökte väskan (som givetvis var tom, vem f*n vill spränga en busskur på Gustaf?) och sedan åkte därifrån.
Synd, ett tag kände jag att friheten var nära...
Nu ska vi i och för sig inte vara sådana, jag trivs faktiskt bra på jubb, annars hade jag ju inte gått dit!

Ack min käre August *visslande*

Ikväll har jag jobbat, jag och Erik såg Jackass och sedan lirade vi Xbox 360.
Det är vad jag kallar ett kvalitetsjobb det.
Sedan kollade jag på handboll. Dänmark vs. Pålich i VM-semifinal.

Di röde små dänskarna fick stryk efter två förlängningar. Värdelöst! Nu hade ju jag suttit där i över 2h och hejat, och så får dem stryk. Vafaen, då kunde dem lika bra gett upp från början så kunde ju jag se på något annat... Ska ringa och klaga - "Danskjävlar, vinn eller skit i det helt och hållet"

"I baren hörde jag senare två st Coka Cola flaskor stå och prata med varann.
Den ena frågade den andre.
- Var ska du fira din födelsedag?
- I Rom..."

Haha, vilken jävla genialisk historia!

Näe, nu små barn ska jag snart sova. Innan det skall jag lyssna på Pink Floyd - Us and them.
Ikväll är det definitivt en Pink Floyd kväll!

Må gott.





RSS 2.0