Tonight

6 dagar till Spanien och det känns hyfsat jäkla bra, inte minst med tanke på att det verkar vara någon slags molnfestival för tillfället i Malmö där framförallt alla regnmoln är inbjudna. Gay! 

Mycket nöjd med gårdagen, trots MFFs svaga insats (förvisso seger, men bara 2-0). Lite förfest här hemma efter matchen med Jakob & Jakob där bl.a tre quiz/quisch avverkades, innan vi tog en sväng inom Bakfickan för att till slut hamna på Debaser. Helt totalt värdelös musik (ngn slags blandning av synth, tecno och house) men det funkade bra ändå. Var skönt och få röra på benen lite. 

High Fidelity på 9an ikväll och jag gillar läget.
Boken är en av de bästa jag någonsin läst (Nick Hornby - I salute you) och de har lyckats gott i filmen. Älskar samtliga scener i Robs vinylbutik. Varför finns det förresten inte en sådan butik i Malmö? Hade varit stamkund. Borde starta en själv.

Ack min käre August *visslande*

I alla pauser sätter jag sedan på Iggy Pop - Lust for life LPn, som jag just i detta nu rankar ofantligt högt. Briljant musik av den gode Iggy. Lust for life och The Passenger är ju solklara låtar som man måste gilla om man inte är helt jävla döv, men även övriga är fan redigt bra. Kvällens favorit? "Tonight".

Tog en runda längs Ribban innan ikväll och lyssnade på Håkan. Ja, inte hela tiden, men fick in i alla fall 3-4 låtar med honom och kände att det börjar märkas att man hängt en del med en viss liten Sandra det senaste året. En Sandra som idag fick beskedet att hon är antagen på biologprogrammaet i Lund, med start i höst. Stort grattis till henne säger jag och strort grattis till mig som nu får världens bästa sambo.

Lottning till CL kvalrunda nummer tre imorgon och MFFs möjliga motståndare är:
- Glasgow Rangers
- Sturm Graz
- Partizan Belgrad
- Rosenborg
- BATE Borisov
Ge mig Glasgow eller Rosenborg. Visst, Glasgow är enorma favoriter men skottsk fotboll är rejält under isen och ett fullsatt Ibrox hade varit kul att uppleva. Partizan känns ju lagom värdelöst. Vi kommer förmodligen åka på däng och Belgrad är uteslutet som bortaresa. Dit hade man kanske kommit, men inte hem...

Nu ska jag fortsätta titta och lyssna och vara nöjd med livet. Olé alé!



Everything will be all right tonight...

Bap bap bap

Här var det livat. Heja mig...

Sommartider, sommartider, sommartider.
Det innebär många goda ting, som kvällsdopp, reunionfester och utlandsresor.
Mindre bra saker är frånvaron av csn pengar. Jag klarar mig ändå, men saknar de där pengarna som dimper ner den 25e varje månad.

På tal om ekonomi: är det inte lite orättvist att när man som privatperson inte har en perfekt ekonomi, då vägrar bankerna oftast ge lån. Men när man som land totalt fuckar upp sin situation för all framtid (som Grekland) då går hela EU in med lån på typ 343243244240000000 miljarder kronor.

Champions League kval ikväll på Stadion.
MFF mot Thorshavn och jag förutspår en relativt enkel seger med 4-0.
Visst är det något alldeles extra med europaspel?

Ack min käre August *visslande*

Våra motståndare ikväll har en spelare som heter Hans à Lag. Coolt!

Om vi nu går med på miljardlån tycker jag att Sverige ska ställa högre motkrav. Exempelvis kan grekerna skicka hit solen lite oftare, samt att om deras fotbollslag lottas mot MFF så ska segern tilldelas oss. Inte mer än rätt! Dessutom offentligt spöstraff för idioterna som körde landet i botten.

Sista Harry Potter filmen på söndag. Spännande och se om de fått ihop allting.
Såg lite på första filmen igår och är rätt kul och se skådepelarna när de var så små.
Undra förresten om de var menat att hitta skådespelare som hade sådana stora skillnader i utseendet. Jag menar, Ron och Hermione hade aldrig, aldrig, aldrig hookat upp i verkligheten. Att de blir tillsammans är mer overkligt än hela trollkarlsgrejen.
Det produktionen dock ska ha cred för är att de lyckats bra med de vuxna skådisarna.
Alan Rickman är en klockren Snape, och såväl Richard Harris (som tyvärr dog för tidigt) som Dumbledore och Ralph Fiennes som Voldemort har känts riktigt bra. Olé!

Jag har nu slängt ut alla kartonger ur lägenheten. Helt plötsligt blev det massa plats över. Känns nästa lite tomt. Som tur är dimper det inom några dagar ner en liten Sandra med lite grejs.

Vet ni förresten att vårens Champions League final spelas i Munchen?
Där har det spelats final förut, 1979 till exempel...



En ny himmelsblå final i vår hade inte känts helt fel. Möjligen väldigt, väldigt orealistisk. Men kan Ron och Hermione bli tillsammans så kan vad som helst hända... 

RSS 2.0