Hoj.

Hej du!

Jag har vatt lite slö här senaste tiden. Jag kan skylla ifrån mig på att jag har haft så extremt mkt annat och göra. Men då ljuger jag. Fast jag skyller på det i alla fall.
Oavsett: hur är det med dig bloggen?

Jag tkr mkt om Malmö som stad.
Men jag måste ändå erkänna, när vädret blir kallare och kallare och vintern närmar sig och det är mörkt och blåsigt överallt samtidigt som vi nu tydligen har en galning som springer runt och skjuter folk för skojs skull, ja då kan jag tänka mig trevligare ställen att vara på. Kanske borde ta en liten resa snart?!

Jag har tänkt på en sak.
Jag har alltid tyckt om att sjunga. Därför är det lite orättvist, både för mig och kanske framförallt för min omgivning, att jag fått en sådan usel sångröst. Usel sångröst kan väl dem som inte tycker om att sjunga få?

Ack min käre August *visslande*

Undra förresten hur jag hade klarat mig i Idol (dvs undra hur sågad jag hade blivit)?
Hade det varit "tack, men nej tack" eller "gå och dö din jävel"?
Hade jag ställt upp hade jag dock sjungit en finsk sång. Det är lättare, för då gör det inget om man glömmer texten, men kan bara fortsätta rabbla massa obegripliga ord och ologiska strofer så funkar det.
Lyssna bara på den här lilla blonda knubbiga Harry Potter finnen som sjunger en finsk version av Lenne Brobergs 60-tals hit "Mälarökyrka". Visst låter det som att han bara hittar på ord hela tiden?



"Korka kirki korku, puba asavento toivi karva de korka, borka barka sumi bada bastu huvve bubbe"
Bara låtnamnet vittnar om det finska språkets komik. Vad fan är liksom Mälarökyrka jämfört med Vanha Holvikirrko?

Vad blir mitt namn på finska? Anthonii Håillöivi kanske?

Godnatti!

All you need is Ästrid!

Morrn

En av de främsta, John Lennon, skrev tillsammans med Paul McCartney en gång en sång om människans behov. Budskapet var kort och tydligt: "All you need is love".
Ett fint budskap såklart, men ska sanningen fram måste jag nog för egen del ta och utöka kravlistan lite. Kärlek är alla tiders, men lite annat behövs också.
Till exempel en Astrid. Jag behöver ibland en Astrid.
En Astrid jag kan ringa när jag vill. Det kvittar om klockan är 12.00 eller som senast 03.00, kvittar om det är något tungt som behöver diskuteras eller något lättsamt som ska tas upp. Huvudsaken är att man kan prata ett tag, sedan lägga på och må så mkt bättre. Jag behöver en sådan Astrid.
Och vet ni vad det bästa är? Att jag har en sådan Astrid.



Du är bäst!

Ack min käre August *visslande*

Jag behöver nog allt ett guldvinnande Malmö FF i mitt liv med ibland. Och det är jag på väg att få i år. Sånt gillas jäkla skarpt.

Nej, om man skulle göra annat?!
Olé!  


Uppg

Hej du. Hur är läget?

Kul utgång igår. Inte i stil med den legendariska Bodoni-kvällen men en stabil kväll.

  

Gillar Jakobs "tummen upp" samt mina röda terminator-ögon.

Just nu sitter jag förresten här, skriver skoluppgift och är grymt nöjd att jag och Lundwall tog en sväng om Max med Eslövsmaffian innan hemgång igår, samt att jag tryckte i mig en jäkla massa vätskeersättning innan jag la mig. Ingen bakfylla imorse, olé! Varför kan man inte alltid vara så klok?!

Ack min käre August *visslande*

På tal om bilder så kan jag inte undvika den här som Cecilia lade ut på face idag.



Hahahahaha! Tagen ngn gång på högstadiet. Vet inte riktigt om jag saknar den frisyren. Vad tkr ni?

Imorrn: Trelleborg borta. Viktigt viktigt viktigt!
Oktober kan bli en olidligt spännande månad!

Nu ska jag nervöst följa hif-Gais. 0-1 just nu. Måtte det hålla...

Prutt!


RSS 2.0