Hej och hå!

Ok, låt se. Vad har hänt sen sist?
Jag har blivit sambo. Jag har betalat radio- och tv-avgift (för jävla dyrt). På måndag ska jag till banken och starta ett gemensamt matkonto med Sandra. Kort sagt: jag har blivit väldigt gammal.
Och andra sidan drack jag vin direkt ur flaskan senast jag och Sandra var på stranden, och det ger lite flashbacks till tonåren, så lite ungdom har jag allt kvar i mig.

Friidrotts-VM har börjat och tvn står på här hemma.
Just nu 10 000 meter damer. Inte världens mest upphetsande gren direkt.
Däremot alltid kul med höjdhopp och 100, 200 samt 400m.
Minns VM i Berlin för två år sedan, då jag var på plats med Sebbe och bl.a fick se ett magiskt världsrekord av Usain Bolt på 200m. Just det ögonblicket glömmer jag nog aldrig.


   
Skolstart på onsdag. Sista terminen. Vad fan ska man egentligen göra när man är klar?! Socionom Anton Hållö - vuxet var det...

Ack min käre August *visslande*

CL-drömmen sprack och Europa League väntar istället.
AZ Alkmaar, Austria Wien & Metalist Kharkiv.
Bra ur sportlslig synvinkel, helt ok resmässigt och trist ur bemärkelsen att dra folk till stadion.
Nu börjar planeringen för bortaresa/or. Almaar (Holland) i september känns givet, och Wien känns även skoj. Dessutom billigt. Charkov (Ukraina) känns mer avlägset. Oavsett, fasicken vad kul detta ska bli. Ute i Europa, talar man om Malmö...

Annars har jag och Sandra haft ett par sista underbara sommardagar. Bokskogen, festivalen, Lund, sommardopp, sena myskväll på stranden, en massa vin, en del öl och massa, massa skratt. We rock!

  

Livet är gott!

Fotboll och Sandra

Har två saker i mitt huvud just nu. Sandras inflyttning på lördag samt Malmö FF.
Om vi börjar med det förstnämnda så flyttar Sandra ner på lördag. Vilket innebar att jag blir sambo på lördag. Sambo! Låter inte det helt ofantligt gammalt? Oavsett ska det bli oerhört skönt. Fakk off till alla trista hejdån på centralen, fakk off till alla kvällar då man vill, men inte kan, träffas. Nu blir det myspys och bus 24h om dygnet. Glassigt värre :)

Annars är det som sagt mycket fotboll i skallen just nu. MFF kvalar till "den där jävla" Champions`League! Efter avancemanget mot självaste Glasgow Rangers väntar Dynamo Zagreb som ett sista hinder. Det är stort, det är viktigt och det är helt enormt nervöst. Första matchen i Zagreb ikväll, returen nästa vecka här hemma. Puh!



Avskedsfest för Sandra på fredag i Götet. De där villafesterna blir allt färre ju äldre man blir så ska bli skoj!

Ack min käre August *visslande*

Annars då? Ptja, skolan börjar snart. Min sista termin. Men vem orkar tänka på det när MFF spelar i Europa?!

Min aktivitet här är inte vad den varit. Funderar om jag ska klura ut ngt sätt att hålla mig mer aktiv. Kanske redovisa den där topp 100 låtlistan, som jag lovade en gång för länge sedan?!

Vad fan tog egentligen sommaren vägen? Värdelöst väder i år.

Inatt drömde jag om en 2-0 seger för di blåe i Zagreb.
Går med en sådan där pirrig nervös väntan man har inför något stort. Lugnet före stormen!

En av de många sakerna jag ser framemot med matchen nästa vecka är att jag för första gången ska få höra CL-hymnen i Malmö. Finns det någon fotbollsälskare som kan höra den utan att rysa till lite? Framåt!



Ute i Europa, talar man om Malmö...

RSS 2.0