Inget Utkast: Juni 22, 2011

Har på senare tid från olika håll mottagit klagomål på att jag skriver lite blogg. Förstår inte alls varför...

I alla fall har jag sommarlov och trivs med livet.
I måndes spelade MFF, imorrn spelar MFF och på söndag spelar MFF. Däremellan har vi midsommar då Sandra kommer ner. Med andra ord är det en bra vecka. Olé alé!

Malmö FF kommer den 14e augusti spela träningsmatch mot Milan.
Vi tar det igen: MALMÖ FF - AC MILAN! Mhm...

Jag hade förra veckan drygt 8000 sms på min mobil. Sen sa det svisch och alla var raderade. Var det ett tecken från min mobil? Var faktiskt lite skönt på sätt och vis men även lite sorgligt att alla gamla sms helt plötsligt var borta. Och andra sidan, när det är så jävla många orkar man ju aldrig sitta och bläddra igenom dem. På det sättet var min första mobil, en gammal tegelstensnokia, bättre. Där fick plats 28st sms, sen fick man börja radera. Enkelt och kolla igenom gamla sms då.

Ack min käre August *visslande*

Mitt största irritationsobjekt just nu; kvällstidningarna med sina jävla rubriker om midsommarvädret. Fan, de ändrar ju sig hela tiden. Egentligen borde man bli metereolog. Då kan man säga hur mycket felaktigheter som helst och ändå alltid komma undan med det. "Imorrn blir det sol. Jasså blev det inte det? Där ser man".

På tal om midsommar, känns inte den högtiden så mycket roligare när man är/har barn? Inte för att den är tråkig numera, men riktigt samma feeling som när man var liten och sprang halvt ihjäl sig runt den där stången och tryckte i sig hela släktens köttbullar och jordgubbar får i alla fall inte jag numera.

Biljetter till MFF - Torshavn ordnat. Ingen kanonmatch direkt, men CL-kval är i sig inte fy skam. Dessutom alltid kul och möta sämre lag. Framförallt om de har skön inställning till matchen. Minns fortfarande Portadown som var nöjda med att få möta MFF eftersom de svenska brudarna var snygga...

Idag är det 25 år sedan det mest klassiska fotbollsmålet i historien.
Maradonas lekstuga mot England i VM-kvarten 86 är ett måste att ha sett, oavsett om man gillar fotboll eller ej. Har ju tyvärr inte sett honom live, men av det jag läst, sett och hört om honom i efterhand måste han vara den bästa genom tiderna. Viva Maradona!



Gillar kommentatorn samt det klassiska R:et uppe till vänster när repirsen visas!

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen med min dator och lite nya avsnitt av Entourage.
Är jag riktigt manlig kanske det även blir lite Gossip Girl. Leighton Meester är het!

Nöjd med livet

Vet ni vad?! Det är SOMMAR!

   
    


 
   

Ack min käre August *visslande*

  



   

  

10 fullständigt underbara dagar med världens bästa Sandra!
Årets första bad i pool - check.
Årets första bad i sjö - check.
Årets första bad i havet - check.
Årets första tripp till Köpenhamn - check.
Årets första picnick i hage - check.
Årets första utekonsert - check.

etc. etc. etc.

Och vi är ännu bara i början av juni. Olé alé på det gott folk!

RSS 2.0