Snart 25e... Olé!

Tjohej vad mkt jag är ledig nu för tiden (vilket dock tyvärr inte märks här inne).

Haha, jag måste nog skaffa ett jobb tror jag. Men dagarna är ändå rätt bekväma nu juuu.


Här en dag alá Äääntån:

Jag vaknar 08.00, och när jag väl inser att klockan är just 08.00 så somnar jag om. Jag är väl inte ngn sorts seriös människa som går upp i tid bara för skojs skull?

Nästa gång jag vaknar är klockan ungefär 10.00 och det passar mig bättre. Då samlar jag mina krafter och sträcker mig efter min bok som alltid ligger bredvid sängen. Just nu läser jag "Sagan om Mallorea", bok 4 av 5 i den serien. Den serien är för övrigt klart sämre än föregångaren "Sagan om Belgarion" men life is life.

Efter jag läst ut denna tror jag att jag ska läsa Gudfadern. Den är jag mucho sugho på (min spanska är het värre).

När jag läst klart, går jag upp och tar på mig kläderna. Och sedan öppnar jag dörren och kliver ut i världen...

Nåja jag kliver ut i hallen egentligen, men den är ju också en del av världen, eller hur?

Sedan går jag i alla fall ner på nedanvåningen och läser Sydsvenskan del C (sporten) och äter frukost. Lyssnar samtidigt som detta öftast på music. Jag har förresten haft mysiga musik-dagar senaste tiden.

I torsdes hade jag en Doors-dag, då lyssna jag mucho mucho på Doors, i fredes hade jag en Clash-dag, i lördes Ramones, och igår Deep Purple. Idag har jag börjat med Simon & Garfunkel, och imorrn blir det Pink Floyd. Det är just sådant man inte hinner med om man arbetar. Då kan man inte ha ngn Clash-dag, vilket är attans tråkigt.

På tal om musik: Led Zeppelin & Sex Pistols återförenas för varsin spelning i november. Jag vill väldigt gärna gå på ngn av dem konserterna, alltså verkligen väääldigt gärna. Väääääääldigt gärna.

Men va faen, vi glider ju ifrån ämnet, varför låter ni mig göra detta?

Skärpning skärpning på er.

Vad var jag? Jo, vidi siri å apis, se mig djupt i ögonen, du är ett vildsvin... Hahahahaha (kul för alla oss fåtal som sett Asterix & dem 12 stordåden)

Hmm... jag kommer allt längre ifrån ämnet. Men life is life.

Jo, när jag är färdig med frukosten så borstar jag tänderna. Jag är duktig. Och imorrn kommer jag kanske få en elektrisk tandborste. I rock!

Sedan kollar jag datorn och i tur och ordning fotbollkanalen.se, svenskafans.se, aftonbladet.se för att se om ngt hänt i sportvärlden (eller i övriga världen med för den delen).

Sedan efter det har klockan närmat sig 11.30 och då ser jag på Skilda Världar (haha, jo det är sant, jag ser faktiskt på det om jag är hemma, jag skäms). Det jag främst gillar med den serien är Tuva Novotny!

När skilda världar är slut kollar jag datorn igen, typ klipp på youtube.

Sedan har jag en tid jag kallar "ospecifierad" och där kan det bli allt från läsa till att checka tv, till att spela tv-spel. Är det fint väder så händer det mkt väl att jag knatar ut i solen och gör ngt lattjo.

Eftermiddagen är sedan den tiden på dagen då jag nästan alltid är upptagen, antingen av att jobba, spela Korpen (ganska sällan om jag ska vara ärlig, jag har inte alls vatt lika bra denna säsongen som förra), se på MFF, eller att va med polers (oftast Flin). Tyfft.

På senkvällen ser jag på tävä. Där går oftast mest skit. Gay!

Sista timmarna sitter jag här och chättar! Glassigt värre.

Egentligen borde jag gå och lägga mig tidigare än vad jag gör, men alltid är det ngt man hittar på att göra juuust när man ska lägga sig. Ungefär som Alfons i den boken, där han tjatar om "jag ska bara, jag ska bara". Ungefär så är det för mig. "Näe, nu borde jag lägga mig, men jag ska bara...".

För övrigt är Alfons en helgjuten figur. Stor mysvarning på hela hans värld. Jag tror jag ska bli lite av en Alfons i ngt liv framöver. I typ 3-4e livet efter detta. För i nästa liv ska jag bli surfare i Kalifornien, och efter det rockstjärna, och livet efter det fotbollsproffs. Sen blir det nog ett litet Alfons-liv.

Men på tal om redovisningen av min dag... så är den slut.

Va småtråkig den blev.

I Kar de Mumma är alla redovisningar roliga, främst av Dudde eller Sigge.


Ack min käre August visslande*


Imorgon fyller jag år. Yäääj! Att fylla år är skojsamt. Undrar vad jag får?

Jag trooor jag får en elektrisk tandborste, jeans, skivor och filmer. Och något annat lattjigt.

Myspys!


För övrigt hatar jag Ikea. Igen.

Jag har i över 3månader försökt få hem ett tv-bord och dvd-hyllor, utan att lyckas.

Antingen är dem slut, eller så är det ngt fel på prylarna. Bajs på Ikea!

Nya rapporten sade att dem skulle komma in v 46. Det är faen sinnesjukt långt till.

Hade jag vatt besvärjare hade jag kunnat trolla fram grejerna istället. Synd att man inte blev det, men men.


Nu ringde pappa och sa att han beställt bord för familjen på en restaurang tills imorrn som hette ett namn som inte går att uttala. Typ "daqliffehuenge". Varför heter restaurangen ibland så konstiga saker? Då är det bättre stil på gatuköken, där heter det vad det är, typ "Jannes grill". Enkelt och bra.

Fast om restaurangen heter ngt konstigt låter det kanske finare, och då kan man ha sådana trevliga erbjudanden som typ "uttalar ni restaurangens namn rätt så bjuder vi på maten". Trevligt.

Fast i vissa gatukök i Malmö kan dem då kontra med "uttalar ni personalens namn rätt så bjuder vi på maten".

Ack ja.


På tal om restauranger så var man ju då ute och firade flins farmor igår på Anno 1900. En liten annorlunda restaurang tkr jag. God mat och fint men världshistoriens sämsta servitör. Bajs på honom!

(jag har som ni märkt återfallit till uttrycks som "bajs", tycker det låter så lagom sofistikerat...)


Nu ska jag duscha, mysigt, och sen gå och jobba, omysigt!

Sen ska jag hem vid 8 och se Upp till kamp, Boston Teaparty och Fotbollsmåndag. Tjohej!


Puss!

PS. Anledningen till att inga Kreta-bilder publicerat är att min gayiga dator har krachat. Just nu har vi kopplat in brorsan gamla som duger, men den är tom på bilder och musik. Värdelöst! Men bilder skall komma, vänta och se!


RSS 2.0