Snart 25

På söndag fyller jag år. Det är lite speciellt. Inte minst i år när man fyller 25. Det är... lite gammalt. Men bara lite.
Världens bästa Sandra har utnämnt den här veckan till födelsedagsvecka. Det har bl.a inneburt bio och bowling så här långt. Samt Halmstad - MFF (fast ja, det var inte Sandra som arrangerade den matchen). Sånt gillas starkt! 

25 år alltså. Halvvägs till 50. En fjärdedel avklarad till 100.
Att bli 100 år är ett mål för mig. Då hamnar man nämnligen i tidningen garanterat, oavsett vad man gör:
"Hundraåring räckte fuck you åt statsministern"
"Hundraåring kasta bajs på stadsbussen"
"Hundraåring åt fisksoppa och knäckemacka"
"Hundraåring i extas över MFF:s framgångar"

Att fylla år innebär att man får presenter och jag är förväntansfull över årets skörd.
Sandra har förbjudit mig att snoka för mycket i lägenheten, finns ju inte så många bra gömställen när man är 2pers på sån liten yta. Jag har dock redan upptäckt ett paket, men förmått mig själv till att inte klämma alltför mkt på det.

Ack min käre August *visslande*

Idag när jag gick en runda på Kronprinsen (förmodligen Sveriges mossigaste "köpcenter", som jag ändå på något sätt gillar) kände jag att det luktade annorlunda. Jag kunde inte komma exakt vad det luktade, och vart lukten kom ifrån utan fick stanna upp vid ett skyltfönster och tänka efter. Sen slog det mig plötsligt: lukten kommer från damen som står bredvid mig vid skyltfönstret och doften är champagne!
Vissa damer har en särskild förmåga att stinka väldigt mycket. Oftast sitter dessa damer på bussen och doften de stinker är någon billig utländsk parfym. Det är då en väldigt obehaglig (för att inte säga dödlig, om du är allergisk) upplevelse att hamna bredvid en sådan.
Men den här champagnedamen var annorlunda, hon luktade gott. Så gott att jag till och med var tvungen att gå en liten extra runda bakom henne och njuta lite. Jag gick där och strosade och doftade, och för första gången kunde jag relatera till den där tönttjuren Ferdinand som man ser varje år på julafton. Jag ville också sitta under en ek, i solen och lukta på... ehh en champagnedam.

Det gör ont och se Pirlo i Juventus. Alla vet att hans hjärta bultar för Milan och att han hör hemma i Milano.

Undra varför damen luktade champagne? Hade hon krökat eller hade hon kanske en champagne-doftande parfym? När jag var lite hade jag Axe i alla olika dofter, men någon "Axe - Champagne" tror jag aldrig att jag hade. Lite synd, champagne är ju ändå lite glassigt. Lite som tårta när man var liten, något man bara fick när det var lite finare tillställningar.

Alkmaar borta förra veckan blev ju, rent sportsligt, ingen höjdare. 1-4 i baken och en hemresa med ett naggat självförtroende. Men och andra sidan var vi i alla fall där, vi sjöng ut deras värdelösa klack och vi har fortfarande chansen att gå vidare från gruppen. Dessutom var ju resan i sig skoj:

  



  

Nu ska jag göra annat. Själv då?
Ikväll blir det bio med Erik. Zookeeper. Inte jag som valde film denna gång...

RSS 2.0