Broliiiiiiiin.

Hej alla barn!

Imorrn får jag lön.
Ett fyrfaldigt leve för det.
Hurra, hurra, hurra, hurra.
(Om du inte hurrade med mig är du en bitter liten människa...)

Idag när jag hämtade Elajas från skolan upptäckte jag hur jävla frågvisa och smått coola småbarn är. Jag befann mig på skolgården i högst 1minut, och under den tiden fick jag frågor av fem olika personer. Frågorna löd:
1. Varför har du lurar i öronen?
2. Är matte svårt på din skola?
3. Tittar du på Idol?
4. Gillar du han Elvis?
5. Vem tycker du är världens bästa fotbollsspelare?
På tal om vad barn? På tal om i helvete vad?
Men om svaren skall avslöjas:
1. För att jag ska kunna lyssna på fakkin bra musik.
2. Min skola? Ha!
3. Njae
4. Ja
5. Paolo Maldini, vareviga dag!

Egentligen borde alla vara så frågvisa. Tänk dig själv att varje person du möter när du går ut ställer en fråga. Tar lång tid att komma ngn vart, men fakk off med ensamheten för alla hade det ju inneburit.
I´m so smart!

På tal om annat: jag har haft det där satans facebook ett tag nu och jag förstår inte riktigt grejen med det.
Det skall väl egentligen vara ett vuxet lunarstorm? Eller?
Och ändå kan man där gå med i klubbar som typ "Coola människors klubb" och "Idol-Andreas är BÄST".
Tjoho vad vuxet!

Ack min käre August *visslande*

(
Nu läser jag på Aftonbladet att "facebook avslöjar dina julklappar". Vuxet var det ja...)

Jag har sagt detta innan men efter att igår kväll sett lite på Mio Min Mio blir jag förfärad över hur hemsk den storyn egentligen är. Först och främst har vi en stackars unge vars föräldrar är döda (hemskt nr 1) och som får bo hos ett fult gammalt par som inte gillar honom (hemskt nr 2). Sedan tvingas han rymma från dem (hemskt nr 3) och får då ett äpple av ngn kvinna. Men detta äpplet visar sig vara oätbart (hemskt nr 4) och gjord av guld, vilket i och för sig är lite bra OM han fått behålla det. Men nehej, för då kommer ett skäggigt huvud utflygandes från en flaska (hemskt nr 5, i alla fall för en 10årig pojke som ensam sitter i en park en mörk kväll) och tvingar pojken, som just helt klart är i psykiskt obalans, att ta tag i hans skägg (hemskt nr 6) och sedan RÖVAR huvudet bort pojken (hemskt nr 7) och flyger ut med honom i rymden där pojken alltså egentligen kommer dö av syrebrist
(hemskt nr 8). Men pojken överlever mirakulöst och kommer då till landet i fjärran och får träffa sin far, konungen. Äntligen lycka tänker man. Men nähäää, pojken får reda på att det finns en ond skröplig ond gubbe i landet bredvid som heter Kato, och denna Kato är det tänkt att han själv skall döda (hemskt nr 9). Trots att det är hans pappa som är konung är det han som skickas iväg. Och får pojken med sig någon storslagen riddare som följeslagare? Näjdå, han får trädgårdsmästarens son som sällskap (hemskt nr 10). Förvisso är denna pojken ingen mindre än Christian Bale (senare i livet både amerikansk psykopat samt amerikansk superhjälte - det svänger snabbt i staterna), men det visste man ju inte då. Jaja och så fortsätter hela storyn, med hemskheter... usch och fy...
Fast den är ju ändå ganska bra!
(Faen vad jävla onödig detta stycket är, hähä)

För övrigt angående Mio min Mio: Den onde Kato har ju ett hjärta av sten. Betyder det att han alltid har stenkul då?

Jag är så rolig jag.

Nu skall jag gå och läsa "Dalen som dränktes", en bra deckare faktiskt.
Prutt!

Comeback!

Ave!


Idag har jag varit trött. Jag har varit så trött så trött. Tog en rejäl vila på dagen och ändå var jag så trött så trött så trött. Ja, så trö... ja ni fattar. Trött helt enkelt.

Fast egentligen när jag tänker efter så var jag nog inte sååå trött, utan bara ett enkelt och slätt "trött".


Jag har inte skrivit här på ett tag, skärpning skärpning till mig.

Jag är en sådan slarver ibland, usch och fy.


Vad har hänt sedan sist?

Jo maaaassviiiis med saker förståss. Ett hus sprängdes i luften i mina kvarter i förrförra veckan. Booom sa det och sen var det bara en ensam liten skorsten kvar. Sånt är kul.

Eller inte för dem som bor där förståss, men för oss andra som är lediga på dagarna. Då har vi ngt att springa bort och titta på och peka och ha sig. "Ohhh, ahhh"

Jag och Kulan var i gamla dar världsmästare på att se sådana saker.

Så fort det hände ngt i stan så var Kulan och jag där och bevakade. Rev dem ett hus så var vi där, brann det i ett hus var vi där, fann det någonstans i stan ett ovanligt stort päronträd så var vi där.

Men vi fick oftast inte se så mkt, för det mesta slutade det med någon av oss lacka ur för att det gick så långsamt och började skrika "Men ska det vara så jävla svårt att riva hushelvetet", och då blev vi alltid avvisade från platsen. Typiskt.


Och sedan har jag vatt med om en mkt farlig operation. I flera minuter kämpade läkaren för full kraft medan 10män fick hålla mig på plats och blodet sprutade ut och allt var kaos.

Så var det inte riktigt.

Men tre stygn fick jag i all fall, det är ju alltid ngt. Dem sitter där vid midjan och spänner lite titt som tätt.


Ack min käre August *visslande*

Sverige till EM. Hurra.

England missade EM. Dubbel fakkin hurra.

Nu blir det till att söka biljetter och hoppas på turen. Men känner inte lika mkt att jag måååste ner till Österrike och Schweiz som jag kände ang VM förra året. Då kände jag att jag verkligen ville ner eftersom alla pratat om det sedan tidernas begynnelse. Eller i alla fall i flera år.

Och inget nästa sommar kommer ändå kunna slå Berlin förra året. Där var det gult fanimej överallt (gult som i svenska landslagets tröjor, inte som i kineser).


Vad har ni gjort ikväll gott folk?

Jag har vatt på konsert med Eric. Det var väl inte tipp-topp direkt. Medelåldern på konserten låg nämligen på typ 50. Och Eric som hade hoppat kunna ragga lite insåg snabbt att om han inte var sugen på en Gunilla, 50årig sjuksyster från Staffanstorp, så hade han inte mkt att hämta.

Vi gick till Lilla Torg istället och tog oss lite kroatisk öl istället. Sen följde jag honom hem och tog sedan bussen själv hem hit till ghettot Djupadal. Halvdan kväll dvs.


Jag har inte sett så mkt på årets "Bonde söker fru" men däremot såg jag en ytterst lattjig intervju med en av tjejerna som självmant valde att lämna den bonden hon var hos. Anledningen till detta var att "han inte kunde tänka sig flytta".

Min lilla undran är då: Är hon helt jävla dum i huvudet?

Det är klart som faen att han inte tänker flytta, han är ju fanimej bonde. Inte så enkelt då att bara ta sitt pick & pack och sina 20000grisar och flytta in i ett litet radhus.

Snacka om att vara fel ute.


Ungefär som en förfest hos Astrid, tror det var i ettan eller tvåan på gymnasiet. Jag och Ebbe sitter i soffan och det kommer fram en kille till oss och frågar om vi gillar riktig rock. Vi bara "mhm" och han då "ja, jag med, jag älskar rock. Framförallt Kent". Och han var helt seriös.

Han definierade verkligen Kent med "riktig rock".

I hela kroppen kände man då bara "snälla, skjut mig"...


Näe, ikväll har jag inget kul längre att skriva. Förlåt.

Nu skall jag gå och lyssna på Gusten Grodslukare på band. Tjohej.

Possen!


PS. Har lovat vissa personer bilder från senaste helgerna, så varsegoe. Bilden på mig, Robban och Martin är ju för övrigt inte direkt het. Men den kommer med tack vare Robbans söta min. DS.


Och till skillnad från vissa flickor så tar jag med hela bilder, och klipper inte bort vissa personer...


Live from Tygan

Yes, ni såg rätt på rubriken. Äääntån bloggar LIVE direkt från Tygelsjö. Hett!

Just nu sitter Laina och Jakob och pluggar matte. En grej som enlig mig borde vara sjukligt mkt förbjuden att göra en lördag kväll. Gay. Aja, jag får överleva med att sitta här vid datorn och lyssna på fakin good music. Just nu Pink Floyd - Learning to fly. Mysigt.

I gårdagens inlägg gav jag tre alternativ på hur min kväll antagligen skulle sluta.
Och ingen slog in. Tjohej vilket överraskande liv man har. Hähä.

Skulle eeegentligen till Höllviken med Martin, till ngn pub dit tydligen Natacha Peyre och hennes silikon-buddies skulle vara. Lät lite halvskoj tyckte jag, men tvekade stooort för Höllviken känns för mig rätt off!
"Att åka eller inte åka, det är frågan"!
Jag valde att inte åka, och preciiiis efter att jag tatt det beslutet vid typ 10-tiden ringde Jänsen och sa att han, Oliver, Olivers kompis och Märtin var och förfesta hos honom och sedan skulle till Lilla Torg. Myspys tänkte jag och tog en alldeles för snabb dusch och sedan en taxi (med en redig glidar-chaufför) till världens mittpunkt - Jänsens lägenhet. Där följde en förfest (som spårade ut lite när pratet om självmordsbombning kom upp), och sedan täxi till Lilla Torg och Cornelias (eftersom allt annat typ stängt baren - gay).
Därefter skulle de andra boysen vidare, men jag bangade ur och tog la bus hem till gröna Djupadal! Trävlig kväll faktiskt.
Vad gjorde du själv? Tell me.

Ack min käre August *visslande*

Jag har fortsatt mitt naturprograms-tittande. Djur är coola. Eller vissa av dem.
Jag tror det var geoparden som kan attackera ett djur på 10ggr sin storlek om den verkligen skulle vilja.
Om man överför det på mig så innebär det att jag alltså med glädje skulle attackera en människa som är 17,6m lång och väger typ 630kg. Med andra ord en väldigt, väldigt, väldigt stor människa.
Lite tufft ändå. Eller är det bara jag som tycker det?

Näe nu ska jag lyssna vidare och sen lägga mig här nånstans eller ta bussen hem.
Yäj.
Poss.


Lejon ääänd the Clash

Nu har nästan min sjukdom gett upp.
Försvarsmakten inom mig har återhämtat sig och är på väg mott dess forna jag.
Lite som Ryssland.
Ryssland är lite småkul - landet är så stort och på sina håll galet att jag alltid kan hitta en liknelse till mig själv.

Jag tittade på många naturprogram medan jag var sjuk.
Visste ni att lejon i princip endast har som uppgift att hitta mat? Och detta är inget panik-arbete, det kan gå flera dagar mellan deras måltider. Resten av tiden chillar dem. Typ ligger i gräset och solar och biter varandra i öronen.
Vi människor borde lära oss mer av djuren...

Ack min käre August *visslande*

Som en liten sen födelsedagspresent fick jag i veckan, av mina kära syskon, en sjukt grym the Clash-box med alla deras singlar. It rocks!
Tack!!!

Reinfeldt har styrt i ett år nu. 3 statsråd har avgått och nu dessutom statssekreteraren.
Ngn har problem. Och yes, jag njuter!

Fredag idag, vad ska göras?
Slitz-brudar i Höllviken? Hemma-kväll? Möllan?
Vem vet!

image27


RSS 2.0