Tisdag!

Tjing tjong!

Maskerad hos Jensen på lördag. Och den ständiga frågan vid sådana evenemang är: vad i hälsike ska jag klä ut mig till? På Low-lows maskerad var jag Tommy Lee alá 80-talet så det kan jag inte vara nu. Ah det e klurigt det där!

Ack min käre August *visslande*

Någon som läst i tidningen om den senaste bh:n som ngt gay-företag gjort? 39 miljoner kostar den. Tur att man inte är tillsammans med ngn tjej som önskar sig den:
"Du får vad du vill älskling"
"Ok, då vill jag ha den där bh:n, den är jättefin"
"Jo visst, jag ska bara slava i sisådär 10 000 år, sen så..."

Idag har jag fortsatt och jobba med min hemtenta. Massor är det vi skall skriva, om både fallet Ahmed och fallet Lisa. Ja, det är inte klokt vad dem begär av oss ungdomar nu för tiden. Var bättre förr. Då räckte det med att lära sig hur man stavar till mamma och sen var man färdig. Varför kan inte Högskolan nöja sig med?

LSK - MFF 1-3. Olé!

Ngn som sett reklamen för Efterlyst imorrn? Om en 19-årig tjej som är kär i en 35-årig kille som på fritiden brukar tortera homosexuella. Allvarligt, snacka om fakked-up brud. Stackars hennes pappa:
"Oh pappa, pappa. Jag har träffat en kille, han är så underbar. 35år och barberare, ehh jag menar torterare"
"Ehh ok, jag tycker inte det låter så bra det där"
"Men pappa, du kan inte hindra mig, jag älskar honom"
"Jag kan förfalska dina id-papper så att folk bara tror att du är 17, och sedan kan jag adoptera bort dig"
"Du är så elak"

Hej hå, hej hå, till toan jag ska gå.
*vissel* *vissel* *vissel*
Hej hå, hej hå!


Sunday sunday sunday

Idag är det söndag! Imorrn måndag.

Fun helg för övrigt.
I fredes hade jag först en superb fika/lunch/middag time med Ästrid som var nere över helgen. Och det var lika kul som alltid, Ästrid är fakkin bäst som pratkamrat!
På kvällen var det sedan lite firande av Jensen. Först i hans lägenhet och sedan på Gökboet där vi precis hann ta av oss jackorna innan Jensen blev utslängd, men då hade jag och Jäjkåp redan hunnit beställa öl så medan alla andra drog vidare satt vi kvar och hittade ett trevligt tjej-gäng att snacka med. En av dem körde glassbilen, vilket toppklass jobb! Bara få åka runt och tuta i den tutan och göra folk glada, glassigt värre!
I lördes var jag sedan hemma hela dagen och typ... sov. Sov sov sov sov. Det var nödvändigt kände jag, för jag har vatt sååå trött senaste dagarna/veckan. Men nu är jag pigg och redo för nya äventyr. Olé!

Ack min käre August *visslande*

Idag har jag sedan kollat massa fussball!
Först Atalanta-Milan som var en fantastiskt usel match där Milan hade en sån dag som bara dem kan ha där dem är fenomenalt genomruttna i alla spelsekvenser. Ja förutom ett anfall som dem gjorde hyfsat, Kaká rulla in 1-0 och tre poäng med sig hem till Milano. Grazie!
Sedan ikväll har jag sett Villareal-Atletico de Madrid i en grymt bra 4-4 match och sedan glimtar på Reals 3-2 vinst mot Bilbao. Sammanfattning av fussball-dagen: Serie A är tyvärr inte lika het som La Liga just nu.

Andra saker jag gjort idag:
Börjat på min hemtenta (för en gångs skull är jag ute i hyfsad god tid, ska vara inne nästa måndag men jag är redan på den, pluspoäng till mig), städat lite på mina rum (ännu mer pluspoäng till mig), funderat på hur det kan komma sig att låtarna "Vide killed the radio star" och "Heat of the moment" låter EXAKT likadant i början, för seriöst, dem låter verkligen EXAKT likadant, lyssna själv så får du höra, läst det nya numret av Världens Historia osv osv osv.

Jag är en sådan aktiv man jag. Ack ja!

Vad har du själv gjort i ´helgen?

Dagens låt, en klassiker! Puss o hej!


Popcorn

Popcorn!

Håhåjaja vad trött jag varit senaste dagarna. Jag sov för lite i helgen helt enkelt. Men det var en jäklans trävlig helg så jag ska inte klaga. Bara lite. Sådär lagom svenskt.
I fredes var jag först ute med Ärik och hans kompis men efter två öl kände dem att det fick vara nog och gick hem och jag åkte hem för att byta jacka innan jag tog bussen upp igen med Low-low som var Möllan-sugen. Där satt vi sedan och skråla me hennes kamrades tills dem stängde vid 1 och därefter tänkte jag vara så duktig att åka hem medan Low-low och dem andra gick till KB. Men jag hann bara halvvägs till bussen innan jag stötte på två trävliga tjejer som hette Anna & Josefine (tror jag i alla fall) som tyckte jag skulle hänga med till ngt ställe jag inte minns namnet på. Så vi gick dit och stod där och hängde en stund och sedan gick Anna hem och jag och Josefine gick vidare och träffade hennes två kines-vänner. Efter lite dividerande med dem gick jag sedan hem genom stan. Det var långt att gå. Och kallt.
I lördes var jag sedan hos Emma i klassen och där va riktigt skojsigt må jag säga, men förfesten varade nästan lite väl länge vilket fick till följd att jag gick och la mig halv 4 när jag skulle upp halv 7. Gay!
I söndes var jag sedan i Götelajabörj och såg Gais-MFF och det var en bra dag ända fram tills Fylle-Dusan gjorde sitt groteska misstag och vi bara fick 2-2. Gay! Jag börjar lessna rejält på MFFs jävla målvakter.

Ack min käre August *visslande*

Och idag är det match mot AIK Solna. Man vågar knappt längre hoppas på poäng. Gay!

Soft fika med Crille igår för övrigt.

Nu ska jag plugga lite. Duktigt.

Puss.


Fredag afternoon

Ugh!

Idag är det fredag och jag har vatt i stan. Hätt.
Jag var bl.a på Lagerhaus och shoppa fotoalbum. Det var jag och ungefär 30 000 tjejer i butiken. Det var verkligen proppfyllt med tjejer i alla gångar men inga killar. Alltså ett tänkbart raggningsställe för framtiden.
För övrigt: är det bara jag som tycker att Lagerhaus låter som en gammal nazistisk pansardivision om man säger namnet snabbt?

Annars känns det som en trävlans helg som kommer nu. Idag ut med Ärik till en början och sedan får vi se. Imorrn hem till Emma i klassen och sedan utgång (99% säkerhet Etagé, av ngn anledning vill alla tjejer i klassen alltid dit) och sedan söndag Götelajabörj och GAIS-MFF. Regn, 3500 åskådare på ett öde Ullevi, ett spel som hackar, men hey de ska bli kul ändå faktiskt!

Ack min käre August *visslande*

Jag köpte för övrigt oxå en grå huvtröja i stan. En sån har jag vatt på jakt efter länge. Jag såg en snygg på Lacoste. Den kostade dock fakkin 1600kr. Jag frågade gay-killen i kassan om tröjan var gjord av diamanter och om det ingick en Ipod med tanke på det absurda priset. Han svarade nej och såg seriös ut. Ha!
Sedan såg jag en i princip likadan tröja på H&M för 200kr. Jag slog till och var nöjd.

Jag är en sådan affärsman jag.

Nu ska jag göra annat. Au Revoir!

Mr Wolf

What´s the time Mr Wolf?

Jag är tillbaka framför datorn. Oh yeah!

Det är omvälvande tider vi lever i barn. Finanskris. MFF-kris. Och själv har jag teckat nytt mobilabbonemang. Världen vänds upp och ner, och ner och upp. Man vet aldrig vad som lurar runt hörnet. Om man inte kan se genom väggar förståss. Visst vore det ganska hätt? Fast ganska jobbigt oxå, jag menar: vad ska du luta blicken emot om du ser igenom allting?

Ack min käre August *visslande*

Var för övrigt ganska trevlig helg den som gick faktiskt. I fredes var jag med Lina och vräkte i mig godis och i lördes var det ju fiesta hos Carro och därefter utgång till Lilla Torg och Etagé med bl.a tant-Therese  och tant-Carro.
Jag hade gärna lagt upp bilder från min uppvisning på dansgolvet men tant-Therese har bara lagt upp bilderna på bilddagboken och där kommer man ju inte åt dem så jag får lägga upp en ritat bild istället:



Jag är en sådan danskung jag... och bra på rita oxå.

Idag ringde jag tele2 för att be dem portera över mitt gamla nummer till mitt nya abbonemang. Det fixade hon lätt som en plätt sa hon (hon använde hog annat ordval förvisso) och medan hon fixade det fick jag höra på lite klassisk medeltidsmusik i telefonen. Det var inte särskilt bra för nu har jag haft den dära medeltidsmelodin i huvet hela dan. Jäkla tele2.

Nu ska jag lägga mig för imorrn ska jag prata massa grejs i skolan. Puss och stim!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoppas du får det fruktansvärt jäklans trevligt där borta på andra sidan jordklotet. Men du ska veta att jag kommer sakna dig så enormt mycket här hemma. Soffan är tooom utan dig!

1-1.

Tjabba tjena hallå...

Idag har jag både jobbat och pluggat på ganska friskt, det du. Det är nästan så att man vill klappa sig själv på huvudet och utbrista "duktig pojke".

Igår var ju då redovisningarnas dag i skolan, och alla höll väldigt bra & intressanta redovisningar må jag säga, och det som skulle ta 4h tog typ 2,5h vilket passade mig bättre. På kvällen skulle sedan jag och Laina gå på bio men vi hitta inget kul och se utan vi gick istället till Kvarnvideo (jag är småkär i den affären) och shoppa filmer. Gökboet och Illusionisten blev det för mig medan Laina den tönten "inte hitta ngt" (hur nu det är möjligt i den affären).

Ack min käre August *visslande*

Gefle IF - Ljungskile SK 1-1. Och jag vann på oddset. I rock!
Allmänt har faktiskt min tipskarriär vänt och numera kasserar jag in storvinst på storvinst (nåja). Satte bl.a. en 6a på Lången till oddset 15ggr pengarna som jag var jäklans nöjd med. Bara så ni vet. (skryt)

Annars då? Jo det är lördag idag. Ganska kul faktiskt.

Smack!

Cream

I min lilla lilla värld av blommor...

Idag är det torsdag och imorrn är det fredag och då har vi fyra timmars redovisning. Jag hoppar av glädje...
Redovisningar var roligare på högstadiet och gymnasiet för då var det alltid ngn som stod och skaka av nervositet och stammade fram ngn osammanhängande smörja om Tanzanias geografi samtidigt som alla skrattade inombords över personens katastrofala retorik. Efter lektionen skulle sen alltid dessa personer utbrista hur nervösa och dåliga dem var och alla runtom skulle ljuga och säga att "näedå, du var jättebra" trots att dem tyckte att personen var värdelös och borde avrättas. Dessutom var det roligare ämnen på högstadiet.
Imorrn handlar liksom alla redovisningar om diverse psykiska sjukdomar, men förr kunde allt mellan himmel och jord ploppa upp. Favoriten är för alltid Kulas redovisning om Djungelboken som slutade med en krigsförklaring mot Storbrittanien. Eller när Rasmus med hjälp av strategispelet Risk skulle visa hela krigsförloppet under Andra Världskriget men det hela utvecklade sig till en diskussion mellan samtliga killar huruvida det är möjligt att hålla Europa eller Asien en längre tid i Risk (Svaret är nej). Mitt egna bidrag till redovisningarnas historia är när jag på en vecka lyckades hålla samma redovisning i fyra olika ämnen (om Falklandskriget i svenska, historia, engelska och samhällskunskap).

Ack min käre August *visslande*

Denna månaden är äckligt dyr. Nya linser, ny mobil och nytt årskort till MFF. Baah.

Vad långt stycke det blev där uppe. Imponerande.

Faen vad längesen det var man spelade Risk för övrigt. Det måste jag spela snart igen. Det är ju nostalgi när man tänker tillbaka när man spelade förr och Crille körde sin jävla fegtaktik medan Kalle alltid byggde upp sin svarta slavarmé som han skickade ut på kamikaze attacker världen över. Själv allierade jag mig med alla och bröt sedan allianserna när jag blivit tillräckligt stark för att utplåna dem andra.

För övrigt är jag trött.

Idag lyssnar jag för övrigt på Cream och inget annat. Clapton - I salute you!


RSS 2.0