Rhodos indeed

Bapapapapa Toi-vo-nen!

Jag sitter på Rhodos och här är grymt varmt och bredvid mig pågår ngn mini-show där ungar står och hoppar och vevar med armarna i luften och sjunger med i en sorts, nästan lite manipulerande, Ving-ramsa.
Glassigt.

Vad gör ni?

En ful person sitter vid datorn bredvid och tjuvkikar hela tiden på min skärm. Det i kombination med att han har för jävlig klädsmak och att det som sagt är väldigt varmt gör mig aningen irriterad på honom just nu.
(Ja, jag vet att du läser detta, lägg av mongo)

Ack min käre August *visslande*

Hotellet här är riktigt fint, men aningen för mkt barn.
Missförstå mig inte, jag tkr jääättemkt om barn. Men i rätt mängder.
Här kryllar det av barn. Barn, barn, barn. Överallt barn.
Och dem kommer i alla former: korta, långa, smala, tjocka, söta, fula. Allt hittar du på Sunwing Rhodos.
Jag drömmer mardrömmar om att alla barnen ska gå samman och klösa ögonen ur oss vuxna. Sen får vi krypa omkring allihopa i evigt mörker...
Eller att maten skall ta slut på hotellet för då vet jag att alla tjocka människor här, i desperat letan efter allt ätbart, kommer äta upp oss smala.
Huuh för att vara smal då!

Annars går jag mkt i tatuerings-tankar just nu.
Är riktigt lockad av att kladda ngt på kroppen.
Men vad? Och vart?

Det är ju ändå lite surt att det är glass-väder hela veckan hemma just när man är här.
Försöker vara en god människa och glädjas med alla er som är hemma. Men det lyckas jag bara nästan med.

Nu ska jag och Gabbe gå upp på rummet och lyssna på Motley Crue och "Girls, girls, girls". E helt enkelt en sådan kväll.

Au revoir!

Oh yeah

Bapapapapapa Toi-vo-nen!

Givetvis jäkligt trist med Michael, men det har gått åt fel håll där en lång tid.

Ni har väl för övrigt läst att kvinnorna nu får bada topless på Aq-va-kul?!
Nån kvinnoförening har kämpat för detta lääänge, så kul för dem och jag tycker helt klart att kvinnor ska få bada topless om dem vill!
Men varför i hela friden är det i princip alltid fula tjejer som slåss för sådana här rättigheter???

Imorrn åker jag till Rhodos med "jobb". Betald semester. I rock!

Ack min käre August *visslande*

Tänk, för 50 år sedan vaknade svenskarna upp denna dagen med en svenk världsmästare i tungviktsboxning. Vilket på den tiden var det största man som enskilt idrottare kunde vinna. Ingemar Johansson var the champ!
Ingo ansågs innan matchen helt chanslös av den internationella pressen, trots att han sänkt världstvåan Eddie Machen på 2 minuter året innan.
Men med sitt fantastiska fotarbete och sin snabba, farliga, matchvinnande jabb vann Ingo överlägset och han knockade Floyd 7(!) ggr innan domaren bröt matchen. Slakt!
Tyvärr förlorade Ingo returmatchen och i den tredje matchen så knockade han Floyd två ggr och hade vunnit om man inte ändrat reglerna och infört "stående 8 sekunders räkning" (eller vad man nu kallar det).
Men men , en gång champ, alltid champ!

Har tjatat om detta innan men gör det igen. För det är det största ögonblicket i svensk idrottshistoria, endast i konkurrens med VM-finalen 58 och Björn Borgs otroliga rysare mot McEnroe i Wimbledon-finalen 80.
Och ni små barn, behöver allt läsa på lite om Sveriges stolta idrottshistoria.
Lite klipp från slutet av matchen.



Vilken jävla fighter!

Toi-boy

Bapapapapa Toi-vo-nen!

Underbar match igår på "Malmö New Stadium". Det här unga landslaget är minst sagt roligt att följa. Målmålmål. Nu ser jag framemot en kross mot England på fredag och sedan grande finale på himmaplan i Malmö nästa vecka.

Jäklar sicken cykel-kille jag varit senaste tiden. Vart jag än ska tar jag cykeln. Cykel-Anton borde jag nästan kallas.
På vägen hem från gårdagens cykeltur hade jag sällskap av en annan cyklist. Vi tog verkligen exakt samma väg, och vi turades om att ligga längst fram i vår lilla två-manna klunga. Efter vartannat röd-ljus tog han täten och röd-ljuset därefter tog jag täten. Kändes nästan som att vi hade slutsträckan på Tour-de-France och att vi växeldrog för att hålla undan för den jagande klungan bakom oss. Hade nästan börjat tro att en stor folkmassa skulle vänta på oss i Djupadal för en hård spurtduell men till slut, 100m från målet svängde han av vägen och jag fick fortsätta i ensamt majestät. Synd, för hade ganska mkt krafter kvar och hade nog klått honom i spurten.
Och visst väntade en stor folkmassa i Djupadal. Två olika förskolor var ute och traska. Men dem ägnade mer tid åt att peka på hundbajs än min enastående cykelbedrift. Typiskt.

4 dagar kvar till Rhodos.

Ack min käre August *visslande*

Visst är det ändå ngt speciellt med lukten av solkräm?

See you later nörds.

 

Grillning på Ribban ikväll vid 7. Har du inget för dig så kom dit.

Midsommar

Tjohej.

Jag trodde att jag skulle jobba idag. Åtminstone bestämde jag och Elias mamma det i torsdes. Men när jag nyss var borta för att hämta honom så var det ingen som öppnade. Ingen hemma. Tomt i huset. Bara att bege sig hemåt igen, ganska nöjd över utgången eftersom jag får betalt i alla fall. I rock!

Trävlans Möllan-utgång igår med Jensen, Tegle & monsieur Robér!

Ack min käre August *visslande*

Osså blev det visst midsommar i år igen. Tänka sig.
Den här gången blev det inte ngt vilt firande, utan istället åkte jag och Lina till vår stuga. Blev lite bad, shopping, jordgubbsätande, solande, spelande etc. Mysigt värre!

  



  

Om en vecka är jag på Rhodos just nu. Inte helt fel det heller.

Olé alé!

12345

Wooj Woooj!

Den här helgen har vatt jävligt rolig.
Studentfirande av Low-low i såväl Båstad som i Malmö.
Båstad först ut i fredes:
Konstant jävla ösregn, men ändå grymt roligt hela dagen och natten. Olé!

X-tra pluspoäng i Båstad till:
* Min tequila (gjorde sitt jobb med bravur)
* Low-lows efterrätter
* Den sjukt goda Paninin på hemvägen från Madison
* Killen som inte kände någon alls men som ändå gled med
* Den snälla farbrorn som körde mig och Denise till stationen på lördagmorgonen när vi hade gått totalt vilse
* Alla (nästan i alla fall) som var med

Minuspoäng i Båstad till:
* Den ekologiska Falcon som Malin övertala mig och köpa. Förvisso bara en burk, men ändå. Vill ha mina 13,70kr tillbaka.
* Armbågen som landa i mitt huvud i trängseln på dansgolvet.
* Golvet i hallen. Var kallt och sova på. Framförallt när Malin, den banditen, snott kudden och filten.

Hemresa från Båstad 07.23 (yäääj, sovmorgon...) i lördes morse, jobba med Elias och sedan till Low-lows hus här i Malmö för vidare studentfirande. Riktigt skoj där med ända tills vi alla blev utslängda vid 1-tiden efter att några för kvällen mindre lyckade personer förstört vasken inne på toaletten genom att ha lite (antas det) "sexuella lekar" på den. Inte så smart!
Hade tänkt och cykla hem därefter, men Lina ringde och övertala mig att cykla till Limhamn och hämta upp henne. Därefter välförtjänt sömn. Olé.

Ack min käre August *visslande*

Idag har det vatt återhämtning och mys med Lina.
Men vart tog massagen vägen? Skärpning.

Veckan låt: The Jam - A town called Malice



Nästan bud på att trycka in denna på "listan".
Studioversionen av den dårå.
Jävlans bra!

Båstad + regn = Sant

Tjola fakkin hopp.

Väderprognos för Båstad imorrn: regn, regn och återigen regn.
Känns ju lagom kul med tanke på att det är Båstad som gäller från imorgon bitti och ett dygn framåt.
Low-low tar studenten och det lär bli grymt ös hela dagen. Tydligen springer man ut redan kl 12.00 i Båstad, så därefter väntar väl typ 15-18h fest.
Håhåjaja, det är tur att man är ung och pigg.

Ack min käre August *visslande*


Än så länge har jag inte riktigt vant mig vid att ha sommarlov. Tänker lite då och då fortfarande "näe om man skulle ta och plugga lite" innan jag inser att det inte finns ngt att plugga på/till längre.
1,5 år avklarade, 2 år kvar och sen är jag socionom. Jösses.
Mycket är det som jag förstår här i världen, men vart tiden tar vägen det begriper jag då inte. Känns som att den bara rusar fram och poff så är man 22 år gammal och studerar på Högskolan och har bara 2 år kvar. Galet!

Vad händer på Midsommar?

Tjola fakkin hopp ägajn.

Monday monday

Ugh!

Hur är läjgét?

Jag måste säga att det har varit en rätt kass idrottshelg.
Först får vi, på själva nationaldagen, stryk hemma mot Danmark. (Man kan dock inte förvänta sig mycket annat än förlust när man låter en fakkin göteborgare som sitter på bänken i Lyon ta straffen istället för Zlatan! Hur faen tänkte man där?!)
Danskjävlar!

Sen igår så var det ju dags för den stora tennisfinalen i Franska Öppna mellan Robin Söderling och Roger Federer och den matchen var ju väääldigt spännande i typ 5 sekunder. All heder åt Robin, men nog fasicken var man aningen besviken igår när han inte lyckades bryta Federers serv en enda gång.

Men vi repar mod, Daniel Berta vann ju trots allt i juniorklassen i Franska Öppna. Vart denna stora tennistalang är ifrån? Skåne givetvis!

Ack min käre August *visslande*

Förutom den idrottsliga misären har det dock vatt en bra start på sommarlovet. Jag och Lina har i helgen avverkat Röd Drake, När Lammen Tystnar & Hannibal samt haft hårda speldueller. Trävlans.
I lördes var vi sen lite folk här hemma som såg den usla fotbollen och svor och sen såg vi Tillsammans och skratta. Bra kombination det där faktiskt.

Jag saknar dock solen en aning.
Jag läste att i Peking så bestämmer politikerna till viss del hur många soldagar det ska va om året. Solen skiner där väldigt ofta men det märks inte alltid eftersom det är så mkt smog över staden.  Men när det vankas fint folk från andra länder så skickar man upp ett par flygplan i luften för att skingra all smog som ligger över staden och då skiner solen.
Tänk att kunna bestämma att "nästa torsdag blir det soligt". Ska erkänna att jag inte riktigt besitter en sådan makt tyvärr.
Min makt ligger mer på nivån att jag kan välja om jag vill ha korv eller skinka på frukostmackan. Inte riktigt samma sak...

Dagens låt: Men at work - Land dowunder!


Första...

Heja Söderling!

Igår var jag & Astrid och hälsade på Schtajna och hennes lille Oliwer.
Två månader gammal har han nu hunnit bli och attans söt.
Det ska ju erkännas att man blir, i alla fall lite, sugen på att skaffa sig en liten krabat.
Men det får vänta ett tag till. Några år typ.
Jag & Astrid träffades på morgonen i stan för att kolla om vi kunde hitta ngn kul liten present till Oliwer.
Hans kloke morfar har ju redan köpt en hel del MFF-kläder och skrivit in honom i MFF Support (gäller att vara snabb där, pappa Fredrik håller ju på IFK Göteborg och man får givetvis inte låta honom föra vidare galenskapen till sin son), så något sådant behövde vi inte köpa, utan istället siktade vi in oss på skor och köpte ett par vita pyttesmå söta Nike (Zlatans märke ju).

  

Ack min käre August *visslande*

Igår var det även dags för årets första student.
Måste säga att det känns bra att man fortfarande blir bjuden på sånt, ett bevis på att man trots allt inte är sååå gammal.
Trävlans var det!

  

Och så var det med det. En mkt bra dag från början till slut.

Olé alé!

Grazie!

Wilkommen, Bienevue, Welcome.

Idag hade vi rättegångsspel i skolan.Det rörde sig om en ansökan om omhändertagande enligt LVU.
Edin spelade pappan och jag hans advokat och vi vann målet. I rock.
100% segrar så här långt alltså.
Om ngn behöver lite juridisk hjälp är det ju bara att höra av er...
1500kr i timmen (only for you, only for you).

Ack min käre August *visslande*

Lördagens utgång var riktigt trevlig med Pildammarna, Möllan & Retro med klassen.
Men har nu lärt mig att det är riktigt farligt att gå ut med Christoffer. När han väl tar fram kreditkortet och börjar bjuda så blir det garanterad fylla och bakis dagen efter.

Och är ruskigt skönt att man nu bara har ett ynka litet föredrag kvar i skolan, och sen är det verkligen tre månaders lov.
Glassigt värre!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och så är det till slut över.
Igår, efter 25 säsonger i Milan tackade Maldini för sig.
Jag har sagt det så många gånger (vissa tycker säkert det är tjatigt) men det finns ingen, INGEN, som jag ser upp till så mkt som Paolo Maldini. En levande legend!.

Som Simon Bank i Aftonblaskan skrev:
Man vill bara skrika (likt Mattis när Skalle-Per dör i Ronja Rövardotter):
"Han fattas mig! Han fattas mig så det skär i bröstet! Han har ju funnits jämt och nu finns han inte!"
 
Genom 25 säsonger, 1000 matcher, alltid och enbart med Milan. Tack Paolo!



Grazie Paolo, Capitano delle Capitani! Per sempre uno di noi! Grazie per tutto, statemi bene!

(Sen att jag har din signerade matchtröja här hemma känns en dag som denna ofantligt stort. Den skall gå i arv, från Hållö till Hållö)

RSS 2.0