Vissa dagar är bättre än andra



Ack min käre August *visslande*



Och framförallt är vissa människor så himla mycket bättre än andra.

Puss!

Oh yes, I know...

Uppsatsprocessen går vidare och mindre än två veckor kvar nu. Känns skönt, både för att jag kommer hinna i tid om inget underligt händer och för att jag börjar bli trött på hela grejen. Dessutom innebär inlämnadet av uppsatsen att det nästan är sommar, och det är ju verkligen inte helt fel. Vill ta ett första dopp nu känner jag, inte minst efter att Sandra gjorde sin baddebut häromdagen. På söndag drar jag norrut, för härliga och mysiga dagar hos Sandra, och kanske dyker chansen upp då?! Hoppas på det. Fast pool/sjö gills egentligen inte, havet ska det vara!

Ser att det skett ett bombdåd mot Gökboet på Lilla, och hade inte Jensen varit i Turkiet hade jag nästan trott att det var en hämndaktion från hans sida. Minns fortfarande med glädje när han blev utslängd därifrån för några år sedan efter att blivit eld och lågor över drinkvattnets hutlösa priser. Stor underhållning för oss övriga.

Jönköping Södra - MFF 0-4
Hemmamatch i nästa omgång tack. Fast vi får väl Mjällby borta som vanligt. De har i och för sig redan åkt ut, men i Svenska cupen kan allt hända. Minns bara förra året då Mjällby ansökte om att spela 8-dels finalen mot oss dagen efter det att en eventuell kvartsfinal skulle spelas... Varför bry sig om logik?!

Lucy in the sky - Tieto 2-1
Viktiga poäng som tar oss några steg uppåt i dramatiska Korpen divison 3C.

Ack min käre August *visslande*

Eurovision semifinal 1 igår och Europas länder hade som vanligt skickat en bunte helt värdelösa låtar. Om det här var det bästa de hade, hur låter då det sämsta?! Ueäh.
Dessutom, hur många öststatsländer finns det egentligen? Det ploppar ju upp nya jämnt och ständigt. Är det någon som har koll på vart alla ligger? Geografilektionerna idag måste vara en plåga för barnen.
Jag har en gammal kartbok här hemma från 80-talet, den är mycket enklare att lära sig utantill än dagens. I väster är det alla de vanliga länderna och i öst är det Sovjet. Punkt. 
Förresten; är det bara jag, eller låter inte de flesta öststatsspråk väldigt osexiga?
 
Suck, jag som tyckte jag var så duktig på att plocka maskrosor häromdagen. När jag kom ut dagen efter var där typ lika många nya. Maskroshelvetena ger sig aldrig. De är lite som Christer Sandelin, precis när man tror att man blivit av med honom så dyker han upp i tv-rutan igen.

På tal om Christer och "musik", så borde killen som skrev den nya sommarplågan landsförvisas. Jag som var så nöjd att folk glömt boten Anna.
Man brukar ju prata om att det här med illegal gratis nedladdning på sikt kommer döda musikbranschen, men med tanke på vad för musik som mestadels produceras idag vet jag inte om jag ser det som något negativt. Helt ärligt, 60- och 70-talet, med lite hjälp av 80- och 90-talet, producerade tillräckligt med underbar musik för att vi ska klara oss. Fortsätt ladda ner illegalt!

Men ladda då inte ner sånt skit som den där "ligga med mig" låten.
Ta Bob Marley istället. Det är sommarmusik för mig.
Idag är det förresten 30 år sedan han dog. R.I.P.!


RSS 2.0