Ouj

Hej, det var inte igår...

Idag var jag med jobb på Ikea för att välja ut möbler och dylikt till vårat kommande arbetsrum. Fem tjejer och två killar skulle enas om allt ifrån vilka papperskorgar vi ska ha till vilken färg kuddarna i soffan ska ha. Det hela utvecklade sig till en situation där jag och Robban mest gick och pratade om annat medan tjejerna så sakteliga släntrade efter och kollade på i princip ALLT. Robban försökte räknade antalet "Åh vad fint" uttryck men tappade räkningen vid 1 345 567. Vad är det egentligen som gör att tjejer tycker det är så mycket roligare att shoppa än vad killar gör?
Jag och Robban fick i alla fall igenom att vi ska ha några svarta kuddar, och sedan fick vi faktiskt även välja verktygslåda. Stort ansvar.
Efter det blev det middag med hela arbetsgruppen ikväll på Rebell. Var lite skeptisk till menyn på förhand, men det blev kanon. Skånska räkor till förrätt och sedan Ribbs till huvudrätt, och så isländsk(!) öl som dryck. Perfa!

Just nu sänder svt "This is England". Tidigare ikväll, på "primetime" sände man "skönhetsbubblan" och ett program om en dansk bonde. Killen som lägger tablån borde fan få stryk.

På tal om jobb så är nu snart den fjärde, och sista, introduktionsveckan avklarad. På onsdag ger man sig in i hetluften. Känns faktiskt riktigt bra, är laddad och startklar. Har varit fyra veckor fullproppade av studiebesök, workshops, föreläsningar, diskussioner etc. Nu är omsorgspedagog Anton Hållö redo för tjänstgöring!

Ack min käre August *visslande*

När man ena dagen sitter och njuter av en match präglad av kompakt försvarsspel och få målchanser och kvällen efter njuter lika mycket av en match som var en sprakande show med chanser varje minut - det är då man inser hur överlägsen fotbollen är alla andra former av idrott. Och hur underbar skadeglädje är.
Bye bye Barca, bye bye Madrid. Framåt Bayern!

Klockan börjar närma sig midnatt och min älskade skatt är iväg på introdution. Snart snart är hon hemma och tillgänglig för mys. Sånt gillas skarpt!

Imorgon väntar en rejäl shoppingtur i stan och utgång med statsvetarklassen.
På lördag Filip & Fredrik på Amiralen med Sandra och brorsan.
På söndag Norrköping - MFF och kvalborg med Sandra, Robban, Astrid och en jäkla massa andra.
På måndag Valborg i Lund...
Känns som det är ganska härliga dagar man har framför sig!

Kommentarer
Postat av: Sandra

"De här e livet! De här e livet!"

Underbara dagar! Tur att du har lite mer att säga till om i möbelväg här hemma ;) Smack!

2012-05-02 @ 15:31:20
URL: http://sandrashead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0